• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Stikvogne

Begrebet stikvogne dækker over vogne der hjælper dig i køkkenet. Det kan være i det travle storkøkken i en restaurant eller pizzeria, eller eventuelt hos bageren der skal have flyttet en masse bageplader på en gang. Servicevognen kan flytte gastrobakker og bageplader.

Hvad er stikvognen lavet af, og hvorfor

Stikvognene som Gastroudstyr.dk tilbyder deres kunder, er fremstillet i rustfri stål og med hjul. Ved at vælge en vogn i stål får du en holdbar og rengøringsvenlig vogn, som du kan benytte og have glæde af i mange år. Skulle du tabe noget på vognen, så får den måske en bule men du har stadig en brugbar vogn, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Det rustfri stål er samtidig godkendt til fødevarebrug, så du kan roligt fragte dine madvarer rundt i køkkenet på vognen.

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har et bord som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring dem, for eksempel i køkkenet hvor der både er vand og damp.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Stikvogn 380x550x890mmm - 8 stik - til GN plader

  1.045,00 kr Ekskl. moms 1.306,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Stikvogn 470x620x890mm - 8 stik - til EN plader

  2.254,00 kr Ekskl. moms 2.817,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Stikvogn/trolley 570x620x1700 - 8 stik - 50x50cm (opvaskekurve)

  2.583,00 kr Ekskl. moms 3.228,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Stikvogn/trolley 380x550x1735mm - 16 stik - til GN plader

  2.585,00 kr Ekskl. moms 3.231,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Stikvogn/trolley 470x620x1735mm - 16 stik - til EN plader (40x60cm)

  2.893,00 kr Ekskl. moms 3.616,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • stikvogn/trolley 510x600x1700mm - 16 stik - 45x60cm

  3.030,00 kr Ekskl. moms 3.787,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Stikvogn til 1 x 15 GN 1/1 bakker

  3.045,00 kr Ekskl. moms 3.806,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Stikvogn til 2 x 15 GN 1/1 bakker

  4.410,00 kr Ekskl. moms 5.512,50 kr Inkl. moms
  Læs mere

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvad skal jeg vælge

Når du kigger i det varierede sortiment hos Gastroudstyr.dk kan du finde vogne til ethvert behov. Skulle du have specifikke ønsker til din nye stikvogn, så kan vi sikkert også opfylde disse.

Ved at henvende dig til en sælger, kan du få hjælp og vejledning til at finde den rette vogn, med den rette kapacitet, som lige passer i dit køkken.

Med vores mange års erfaring indenfor inventar til det professionelle køkken, har du her en god sparringspartner når det gælder om at finde det rette for dig.

Varianter

Vi har vogne til GN/EN bakker, alle produceret i rustfri stål og med hjul. Vore Stikvogne kan bringe fra 8 til 16 GN/EN bakker rundt i køkkenet, på en sikker og hurtig måde.  Du sparer dermed tid i en travl hverdag, hvor tid ofte er en mangelvare i det travle storkøkken.

Hvor og til hvad kan jeg bruge en stikvogn

En stikvogn bruges ofte i storkøkkener, som i en restaurant, en bistro, pizzeria, skolekøkken eller hos en bager. På vognen kan du fragte dine råvarer eller færdigvarer fra A til B og dermed sikre et sikkert og hurtigt flow i dit køkken.

På vognen er der hylder eller plads til at du kan fragte gastrobakker af forskelligt antal, alt efter hvilken vogn du i sidste ende vælger.

Da vognene i rustfri stål også er fødevare godkendte, kan du både transportere og opbevare dine fødevarer på dem. Du kan for eksempel anrette morgenmadsserveringen på vognen aftenen før og køre den i køleboksen, og på den måde spare tid næste morgen. Eller du kan forme dine boller og lægge på plader for at spare tid når du kommer til bagningen dagen efter, eller senere på dagen. 

Skal du have anrettet et stort flot tag-selv-bord i en restaurant eller på en skole, så kan du også med en vogn lave forberedelserne i forvejen, opbevare på køl og så let og sikkert transportere vognen med maden ind til bordet hvor der skal anrettes.

Når der skal vælges nyt inventar

Når et nyt køkken skal indrettes eller et ældre fornyes så kan det være svært at vælge det rette, men her kan du roligt henvende dig til et firma som Gastroudstyr.dk, da vi har mange års erfaring i at hjælpe vore kunder til at træffe det rette valg.

Inventar til det moderne storkøkken er ofte fremstillet i rustfri stål, og udvalget er stort. Kig rundt i webshoppen og brug eventuelt vores livechat, eller ring til en sælger som kan hjælpe dig med at finde det rette.

Har vi ikke stikvognen som du ønsker dig i shoppen, så finder vi også en løsning på det. Så uanset hvilket behov du har for en stikvogn, skal vi nok finde den rette til dig.

1