• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Varmebord

Her er gastroudstyrs.dk udvalg af varmebord

På denne side kan du se vores udvalg af varmeborde som vi primært sælger i 2 kvaliteter: Combisteel og Zanussi.

Vores varmeborde fra Combisteel er god kvalitet til prisen og der er focus på god og stabil kvalitet som holder i mange år. Ofte kan vi levere et varmebord fra Combisteel på 5-6 hverdage da vi benytter os af deres lager i Holland.

Vores varmeborde fra Zanussi er lidt højere i kvaliteten end Combisteel og derved koster de også lidt mere. Leveringstiden på et modul er ofte 3-4 uger da de skal laves på fabrikken. Et bord fra Zanussi er som sagt højere kvalitet end de andre men så har du også automatisk 1 års fuld garanti med i prisen.

Hvis du skulle have et særligt mål på dit varmebord er du velkommen til at kontakte os vi kan nemlig også gå dem lavet efter special mål, men ofte er priserne +100% på dette, så inden du køber et varmebord skal du overveje om vores standard udvalg ikke passer godt alligevel da der her er mange penge at sparer.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Varmebord med backsplash 70cm dyb

  8.959,00 kr Ekskl. moms 11.198,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Varmebord 70cm dyb

  7.647,00 kr Ekskl. moms 9.558,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Varmebord 60cm dyb

  7.166,00 kr Ekskl. moms 8.957,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Varmebord Zanussi

  10.647,00 kr Ekskl. moms 13.308,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvad koster et varmebord?

Vores billigste varmebord koste ca 6.000.- + moms, men det kommer helt an på kvaliteten og størrelsen på bordet,

Dvs. Tager man et af vores billige men stadig gode borde så er der der en del penge at sparer og kvaliteten er stadig god, skal man havde det bedste så er der Zanussi som vi forresten også har pris garanti på. Dvs Når det kommer til Zanussi produkter og her varmeborde så vil vi være de billigste, så finder du det billigere et andet sted matche vi altid prisen. Vores dyreste varmebord koster ca 25.000.- + moms så det er altså muligt at få et varmebord til en pris hvor alle kan være med.

Hvad størrelsen skal man vælge sit varmebord i ?

Vores mindste varmbord er 100cm i bredden og har en dybde på 60cm, men ofte sælger vi de størrer versioner. Særligt bordene med en dybde på 700mm er populære at det er den mest solgte størrelsen på borde generelt og særligt til storkøkkener. Udover man skal se på ens indretning og hvad man har råd til så skal man også se på hvor meget plads man evt har brug for og hvad skabet skal bruges til. Skal det feks bruges til tallerkener, så skal du lige måle dine tallerkener sådan du har en ide om hvor mange der kan være i skabet.

Skal man købe noget med?

Ofte skal du ikke købe noget med når du køber et varmebord, men enkelt vælger at kombinere det med en flyver eller en varmebro. Dvs oven på varmbordet har de en holder eller bro som giver dem mere plads til at stille tallerkener. Denne bro eller flyver kan være med varme sådan at dine retter holder sig varme længere og bedre imens de evt. står og venter på en tjener henter dem.

Hjælp til køb af Varmebord

Vi sælger (heldigvis) rigtig mange varmeborde og derfor har vores konsulenter godt styr på at matche dine behov med din pengepung. VI har også som tidligere nævnt 2 kvaliteter som i altid kan stå inden for, og derfor matche dine behov. Vi har dog ikke som mange andre 10 forskellige udbydere af disse produkter da vi har det bedst med at sælge kunderne afprøvet kvalitet fra gode og stabile leverandøre, derved vi ved også at service er nemt hvis udheldet skulle være ude.

1