• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

85,00 kr Ekskl. moms 106,25 kr Inkl. moms

Kaffefilter MON / NOVO / TH 250 x 84 mm - 1000 stk.

Varenummer: 58497012

Dette kaffefilter er særligt udviklet til Bravilor Bonamat Mondo, Novo, TH, RLX, Iso og Matic kaffemaskiner. Der medfølger 1000 stk. 

Er maskinen på lager, så bestil inden 12.00 i dag og vi sender i dag!

  • Kan leveres dag til dag ved bestillingen inden 11.30

  • 58497012

85,00 kr Ekskl. moms 106,25 kr Inkl. moms
85,00 kr Ekskl. moms 106,25 kr Inkl. moms
-
+

Beskrivelse

Detaljer

Dette kaffefilter er særligt udviklet til Bravilor Bonamat Mondo, Novo, TH, RLX, Iso og Matic kaffemaskiner.

Kaffefiltret er fremstillet i en bølget skålform, hvilket gør, at den ikke falder sammen, når du hælder kaffe i eller under selve kaffebrygningen. Det betyder samtidig, at du opnår den fulde smag og aroma fra filterkaffen, når det kogende vand hældes over filterkaffen, og den intense smag bliver filtreret.

Kaffefilteret måler i bredden 250 mm og i bunden 84 mm, hvilket er lavet særligt efter kaffetragten i de tidligere nævnte kaffemaskiner. Kaffefilteret er beregnet til engangsbrug, og bør derefter smides ud efter brug. Disse kaffefiltre kommer i farven hvid. Der medfølger i alt i denne pakke 1000 stk.

Når du skal brygge frisk filterkaffe, sætter du kaffefilteret i kaffetragten uden, at den bukker eller krøller. Herefter tilsætter du den mængde og type kaffe, du ønsker efter den styrke og smag, du vil have frem i kaffen. Sæt derefter låget på og sæt kaffemaskinen i gang med brygning af din kaffe.

OBS: Vær opmærksom på størrelsen og bredden af kaffefilteret, da det kan fås i forskellige størrelser efter, hvilken model af kaffemaskine de er beregnet til.

 

Informationer:

Type: Kaffefilter

Model: Bravilor Bonamat Mondo, Novo, TH, RLX, Iso & Matic

Farve: Hvid

Højde
Dybde
Bredde

Specifikationer