• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Kogebord

Et kogebord vil i mange tilfælde være det centrale punkt i køkkenet, eller blive brugt som den ekstra koge/stegeplads man havde behov for, men ikke plads til i form af et ekstra komfur.

Kogebordet giver den ekstra plade og plads der mangler på komfuret, som man i travle perioder ikke kan undvære.

Kogebordet eller kogepladen er i mange køkkener en uundværlig del af indretningen. Har du for eksempel valgt at dit kogebord skal være en bordmodel, så optager den kun plads så længe du bruger den. Pladen kan nemt og hurtigt sættes væk i et skab, og ikke længere bruge den ofte sparsomme bordplads.

1 til 12 ud af 36

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Single induktions plade 220v

  989,00 kr Ekskl. moms 1.236,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • induktions Kogeplade Ø118-220mm

  1.072,00 kr Ekskl. moms 1.340,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Induktions kogeplade 3500w

  1.468,00 kr Ekskl. moms 1.835,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • induktions wok, lille model digital

  1.488,00 kr Ekskl. moms 1.860,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • induktions Kogeplade Ø140-220mm

  1.720,00 kr Ekskl. moms 2.150,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • induktions Kogeplade Ø140-220mm 3,5kW

  2.125,00 kr Ekskl. moms 2.656,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Tecnoinox gaskogebord med 2 zoner

  4.719,00 kr Ekskl. moms 5.898,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • dobbelt kogebord EL Wery

  4.791,00 kr Ekskl. moms 5.988,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • enkelt kogebord EL Wery

  4.879,00 kr Ekskl. moms 6.098,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • enkelt kogebord GAS Wery

  4.993,00 kr Ekskl. moms 6.241,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Wery enkelt kogebord GAS

  4.905,00 kr Ekskl. moms 6.131,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Tecnoinox kogebord med 4 zoner

  5.211,00 kr Ekskl. moms 6.513,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 36

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hvem bruger kogeborde

Kogeborde bruges ofte i mindre eller mobile køkkener, såsom kørende madvogne på festivaler og markeder. I det hele taget er kogebordet en værdifuld installering hvor det kræves at maden laves på stedet, og hvor der ikke lige er et komfur tilgængeligt.

Kogebordet er også meget brugt i mindre restauranter, grillbarer og lignende, hvor der langes den ene ret efter den anden over disken. I en lille restaurant vil der ofte ikke være plads til at have et stort komfur og grill, men med et kogebord i enkel eller dobbelt udgave, så kan der stadig steges og brases.

Men det er selvfølgelig ikke kun de små køkkener der vil have gavn af en eller flere kogeborde. Det moderne storkøkken har også plads til disse borde, da de ofte optager mindre plads end et stort komfur. Kogebordet kan installeres som gulvmodel og fylder det samme som et komfur, men der kan også vælges en eller flere af bordmodellerne, hvor man let kan sætte bordet væk når det ikke anvendes.

Udvalget hos Gastroudstyr.dk

Det varierede udvalg af kogeborde hos Gastroudstyr.dk er skabt til daglig brug, og designet til at kunne holde til en travl hverdag. Bordene er desuden udformet så du og dit personale let kan betjene og rengøre, efter en lang og travl dag.

Driftssikkerhed er en selvfølge når du vælger et kogebord fra vores sortiment. For er dine kunder sultne, skal du kunne være sikker på at kogepladen virker hver gang.

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger et kogebord

Når du vil investere i et nyt kogebord, er der flere ting du skal overveje. Vores sælgere hjælper dig selvfølgelig gerne, men de skal også vide hvad dit behov er, så I sammen kan finde den rette investering.

-          Hvad er min økonomi

-          Hvor meget plads har jeg at give af

-          Hvad er mit behov – stort eller lille

-          Hvilken tilslutning har jeg til rådighed

-          Skal jeg vælge gulv eller bordmodel

-          Gas eller el

Hvilke producenter finder du i vores sortiment

Hvilken varianter kan vi tilbyde

Der findes mange producenter af kogeborde, men Gastroudstyr.dk har valgt at samarbejde med to hvor vi ved kvaliteten er i orden, og som vi efterhånden har ret god viden om, og god erfaring med.

Zanussi

Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevareindustrien.

I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonios sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

Zanussi er gennem de mange år blevet kendt for at være en producent som leverer en høj kvalitet af produkter.

Wery – Mareno

Mareno er en del af den velkendte ALI-Group som er globalt førende indenfor udstyr til fødevareindustrien.

Siden 1962 har Mareno leveret og produceret til det moderne storkøkken, og er gennem tiden blevet kendt for deres kvalitet og pålidelighed.

Produktionen er designet og udtænkt via et godt samarbejde mellem køkkenchefer, kunder og fabrikkens udviklere, og følger på den måde hele tiden med trenden og hvad fagfolkene efterspørger.

Marenos produkter er udviklet og produceret for at gøre arbejdet i det moderne køkken lettere og mere effektivt. Så med Mareno i køkkenet har du valgt en partner som er pålidelig, effektiv og holdbar.

Produkterne leveres og bruges blandt andet i storkøkkener, restauranter, kantiner og andre fødevarevirksomheder hvor kvalitet er en selvfølge.

I 1996 blev Mareno en del af ALI gruppen og dermed en del af en verdensomspændende virksomhed der servicerer fødevareindustrien på alle kontinenter.

Vi står klar til at hjælpe dig videre

Hos Gastroudstyr.dk er udvalget af kogeborde stort. Du kan finde både enkelte og dobbelte, samt borde til både el og gas.

Du kan desuden vælge om dit nye kogebord skal være en bord- eller gulvmodel, alt efter hvad du har plads til i dit køkken.

Det vil sige, at uanset hvad du foretrækker eller har brug for, så kan du finde det rette kogebord her.

Gastroudstyr.dk har mange års erfaring med udstyr til det professionelle køkken, og kan derfor vejlede og hjælpe dig til at finde det rette kogebord til lige netop dit køkken.

3