• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Pastakoger

Har du pasta eller spaghetti på menukortet vil du helt sikkert have god nytte og glæde af en professionel pastakoger i dit storkøkken.

Med en pastakoger vil du spare tid og besvær hver gang der skal koges en gang pasta til den næste servering. Samtidig får du en perfekt kogt pasta hver gang, hvilket dine kunder helt sikkert vil glæde sig over.

Pastakogeren er velegnet til kogning af store portioner af pasta og spaghetti, men også til kogning af grøntsager i større mængder. Så at have en pastakoger i køkkenet giver mange muligheder for at spare tid, når mange serveringer skal gøres klar på en gang.

Med en pastakoger har du hele tiden kogende vand, så du sparer tid og ikke skal vente på en ny gryde med vand som koger, til den næste portion pasta der skal koges.

 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Wery enkelt pastakoger

  10.724,00 kr Ekskl. moms 13.405,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Wery dobbelt pastakoger

  11.867,00 kr Ekskl. moms 14.833,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Zanussi pastakoger på understel 24 liter evo 700

  Normalpris: 22.575,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 14.625,00 kr Inkl. moms: 18.281,25 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Pastakoger el gulvmodel 24,5 liter EVO700 Zanussi

  Normalpris: 24.360,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 19.900,00 kr Inkl. moms: 24.875,00 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Zanussi pastakoger på understel 2x24,5ltr evo 700

  Normalpris: 34.965,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 23.475,00 kr Inkl. moms: 29.343,75 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Pastakoger el gulvmodel 2x24,5 liter EVO700 Zanussi

  Normalpris: 39.585,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 33.700,00 kr Inkl. moms: 42.125,00 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Pastakoger el automatisk gulvmodel 24,5 liter EVO700 Zanussi

  Normalpris: 52.185,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 45.100,00 kr Inkl. moms: 56.375,00 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvorfor skal jeg vælge at købe en professionel pastakoger

Hvis du har en forretning hvor pasta og spaghetti er hovedingredienserne på dit menukort, så skal du koge mange gange i løbet af en dag, og ofte større portioner. Med dette apparat kan du klare disse opgaver let og få et godt resultat hver eneste gang.

At stå med en almindelig gryde til kogning af så meget pasta, er næsten umuligt hvis man står i et travlt køkken hvor mange portioner skal serveres hele dagen. Her er pastakogeren næste uundværlig, og vil frigive tid for dig, til at tage dig af andre ting. Du kan for eksempel arrangere saucen til den lækre pasta imens den koges til perfektion.

Fordelene ved at have en pastakoger i køkkenet

Når du vælger at installere en pastakoger i dit køkken, så får du en maskine du kan bruge til rigtig mange ting. Det er nemlig ikke kun pasta du kan koge, men også alt fra fisk til grøntsager. Pastakogeren kan klart anbefales til køkkenet, som skal forberede mange pasta og risretter i løbet af en arbejdsdag. Samtidig er pastakogerne designet til at være rengøringsvenlige, så du eller dit personale også sparer tid og kræfter på den daglige rengøring.

Hvis jeg nu ikke har behov for at kunne koge store portioner, men i stedet mange mindre

Hvis du ikke har det store behov for at kunne koge pasta til 20 serveringer ad gangen, men kun til 5, så har Gastroudstyr.dk også pastakogere til at dække dette behov. Uanset om du har et stort eller lille behov for at kunne koge ris, pasta, fisk eller grøntsager, så vil en pastakoger tage det hårde arbejde for dig, og gøre livet en smule lettere i køkkenet. At forberede mange serveringer, kræver tid og kræfter af køkkenpersonalet, så enhver hjælp er velkommen. Pastakogeren er netop en af disse hjælpere, som du slet ikke kan undvære når først du har prøvet hvor stor hjælp den er i køkkenet.

Hvilke varianter kan jeg vælge

Hos Gastroudstyr.dk kan du finde et varieret udvalg af pastakogere. Du kan finde dem i enkelt, dobbelt, bordmodeller eller gulvmodeller. Så uanset dit behov, så findes der en pastakoger der passer.

Som nævnt, findes der både gulv- og bordmodeller så du kan også få den passet ind i køkkenet der hvor der er mest plads at give af, på bordet eller gulvet.

Det er samtidig muligt at vælge en pastakoger som anvender enten elektricitet eller gas. Så du kan vælge ud fra hvilken tilslutning du har mulighed for i dit køkken.Alle vores modeller i sortimentet er fremstillet i rustfri stål, og er designet så den daglige rengøring gøres lettere.Da vi fra erfaring ved at vores kunder ønsker driftssikre maskiner, så er vores udvalg selvfølgelig i høj kvalitet, som klarer udfordringerne i selv det travleste køkken.

Rustfri stål

Pastakogeren er fremstillet i rustfri stål som er godkendt til fødevarebrug. Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har en maskine som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring dem, for eksempel i køkkenet hvor der både er vand og damp. At have sine maskiner og inventar i rustfri stål, er samtidig at have materiel som er let at rengøre og vedligeholde. Det giver desuden inventar i dit køkken som holder sig pænt og præsentabelt i mange år. At have et pænt køkken er noget de fleste køkkenchefer sætter stor pris på.

Hvad kan Gastroudstyr.dk tilbyde dig

Hos Gastroudstyr.dk har vi mange års erfaring med udstyr til det professionelle køkken, og kan derfor vejlede og hjælpe dig, når det rette udstyr skal findes.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vore sælgere, som kan hjælpe dig lige fra overvejelsesfasen til det øjeblik hvor du bestemmer dig til dit nyt produkt til køkkenet.

Vores erfaring med kvalitetsudstyr til det moderne storkøkken, gør at vores konsulenter kan vejlede og eventuelt give tilbud på det rette udstyr til lige netop dit køkken. Vi kan sammen finde den løsning, der gør dit køkken komplet med det ønskede udstyr eller inventar.

Inden du køber din nye pastakoger

Når du har fundet ud af, at en pastakoger er lige det du mangler, så er der et par ting som du skal overveje, og eventuelt få en sælger til at vejlede dig omkring.

1. el/gas

2. kapacitet

3. effekt

4. størrelse - gulv eller bordmodel

5. økonomi – både indkøb, brug og vedligeholdelse

Du kan se i vores varierede udvalg om vi har lige hvad du ønsker dig, men fortvivl ikke hvis ikke lige du synes du kan finde det rette. Vores sælgere er erfarne og dygtige, og kan sammen med dig finde det du behøver i lige netop din forretning.

Læg venligst mærke til, at alle pastakogere i vores sortiment sælges uden medfølgende kurve

1