• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Professionel grill

Hos Gastroudstyr.dk kan du finde et stort og varieret udvalg af både el og gas grill til ethvert behov. Så om dit køkken er stort eller småt, så kan du finde den professionelle grill der passer bedst i dit køkken.

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 11

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

En grill er meget anvendelig i et køkken, da den kan bruges til at grille/stege mange forskellige produkter som for eksempel pølser, steaks, fisk eller grøntsager.

Ved stegning af kød kan risten stilles skråt så fedtet løber af og ned i en opsamlingsskuffe, der er let at tømme og rengøre. Når det så er fisk eller grøntsager der skal på grillen kan risten igen stilles lige.

Alle vore modeller er produceret i rustfri stål og er lette at skille ad når den daglige rengøring skal foretages.  At man let kan rengøre sine maskiner efter brug, sparer tid og kræfter som så kan bruges andre steder i det travle køkken.

Vores udvalg i grills dækker enkelte, dobbelte, el eller gas. Samt flade eller rillede stegeflader.

Før købet af en grill eller stegeplade skal du overveje :

1. behov - størrelse

2. effekten af apparatet

3. er der beskyttelse ( stænkplade ) så du beskytter omgivelserne

4. er der drænkanal så fedtet kan løbe af, opsamles og fjernes på en let og hygiejnisk måde

5. skal du have gas eller el

6. er der termostat til regulering af varme

Du er velkommen til at kontakte en sælger for rådgivning før du træffer et valg, og så finder vi sammen den rette løsning for dig.

2