• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Back Bar køleskab & bar køleskabe

Back Bar køleskab & bar køleskabe


Hos Gastroudstyr.dk har vi et spændende udvalg af kvalitets back bar køleskabe, som typisk egner sig godt til restauranter, cafeer, hoteller eller diskoteksbranchen. Vi udvælger nøje vores back bar køleskabe efter høj kvalitet, god effektivitet og med bedst energibesparelse. Et Back Bar køleskab kan enten fås med skydedøre eller almindelige døre med hængsler. De har hver deres udtryk og er dermed en del af oplevelsen eller præsentation af ens bar. Med dette smarte og stilfulde køleskab kan du udstille dine iskolde drikkevarer på en præsentabel og indbydende måde for gæster eller kunder i din restaurant, bar eller dit hotel.


Hos Gastroudstyr.dk har vi bar køleskabe fra Coolhead som er blandt de bedste på markedet, og så har vi også back bare fra Scandomestic som er mere eller mindre lige så gode, men hvor prisen er kanon billig.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Backbar Scandomestic SC 210HD

  Normalpris: 4.895,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 3.995,00 kr Inkl. moms: 4.993,75 kr

  Læs mere
 • Backbar Scandomestic SC 210SL

  Normalpris: 5.199,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 3.781,00 kr Inkl. moms: 4.726,25 kr

  Læs mere
 • Backbar Scandomestic SC 140H

  Normalpris: 4.839,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 3.195,00 kr Inkl. moms: 3.993,75 kr

  Læs mere
 • Backbar Scandomestic SC 310SL

  5.925,00 kr Ekskl. moms 7.406,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvad er en back bar?

Det smarte navn back bar kommer til sin ret, da back bar køleskabet (som det er) typisk står bag baren på en restaurant, diskotek, hotel eller kantine, hvor der sælges drikkevarer. Back baren er ikke egnet til fødevarer, men mest ideel til drikkevarer, som skal nydes nedkølet. Det kan være en opstilling af specialøl, sodavand, energidrikke, ciders samt andre kolde drikke, som har til formål at friste gæsterne eller kunderne gennem de gennemsigtige låger, samt belysningen i køleskabet.

En back bar trækket vejret fra fronten, og dette har den store fordel at den derved at lukkes helt tæt bagtil, samt i toppen og siderne, den har nemlig ikke brug for stor ventilation. Dette betyder naturligvis også at den køler mindre godt, end så mange andre f.eks. et kølebord, eller et flaskekøleskab, men den har kun til øje at maximere kapaciteten for op bevarelse på så lidt plads som muligt.

En back bar kommer ofte men enten 2 eller 3 døre, er sort og har glasfront, sådan at når man betjener den kan man se hvad der er i baren, og derfor hurtigt og effektive kan give kunderne det de ønsker uden at skulle lede.

Sådan her ser en back bar typisk ud:

back bar køleskab

Hylderne kan naturligvis sættes i forskellige højde sådan det passer med de sodavand eller øl man nu ønsker at udstille i ens back bar. Ofte siger man at man som hovedregel kan have 3 flasker i højden, dvs. På alle 3 hylder hvis det er en normal 33cl flaske som vi har her hjemme i Danmark.

Der er også lys sådan man kan se hvad der er i baren og derved nemt kan tage det man ønsker. En Back bar er ofte mellem 85 – 95 cm højt sådan den kan komme ind under et bord, eller bar. Dybden er ofte under 60 cm sådan at den ikke rager ud for langt i lokalet og derfor støder man ikke på den, når man går og arbejder ved den. Bredden er ofte mellem 90 cm for en med 2 døre og 120 cm med en som har 3 døre.

Den sælges ofte med skydedøre men fase også med klassiske hængslet låger, som kan kender det fra ens eget køleskab. Der skal man dog lige tænke sig om mht. Pladsen ved ens arbejdsområde, dørene åbner nemlig udad, sådan at de går ind på området hvor man står, derfor kan befale vi at har man ikke så meget plads, tager man et køleskab med skydedøre, sådan at der ikke er noget der åbner op imod en.

Husk at en back bar KUN er til opbevaring af drikkelse, ikke af fødevarer der er motoren ikke stærk nok, det betyder at den ikke køler nok til f.eks. at holde mælk, ost osv. Korrekt kølet over en længere periode.


Hvilke muligheder er der for en back bar?

Hos Gastroudstyr.dk tilbyder vi i vores sortiment, at du som kunde kan vælge mellem skydelåger og almindelige døre, hvor der f.eks. er alufinish på dørene, for at give et det moderne og eksklusivt look. Den primære forskel gør sig i, hvor meget plads du har i restauranten bag disken eller bag baren på diskoteket, da det kommer til at spille en rolle i forhold til “flowet” i den daglige drift. Et skab med skydedør kræver naturligvis ikke så meget udenoms plads, da lågen blot skubbes til siden i køleskabet. En almindelig dør derimod skal have plads til at kunne blive åbnet. Det kan derfor være en stor fordel, at have målt op eller overvejet hvor den kommende back bar kommer bedst til sin ret.

Hvem kan drage nytte af en back bar?


En back bar er som udgangspunkt konstrueret til at nedkøle drikkevarer til professionelle restauranter, barer, kiosker, hoteller, supermarkeder eller andre steder, hvor man ønsker at vise sit udvalg frem af lækre læskedrikke på en tiltalende måde. Vi ser i dag flere kaffebarer komme frem i bybilledet, som gerne vil tilbyde deres gæster meget andet end en dejlig varm kaffe. Vi oplever også mange private virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere med et lækkert udvalg af friske og kolde drikkevarer til de varme sommerdage eller generelt som snack-station, for at værne om arbejdsglæden og arbejdsmiljøet i virksomheden. 

God kundeservice og ærlig rådgivning


Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at føre back bar køleskabe fra scandomestic og Coolhead, som er en af de førende producenter, der er velkendt for deres høje standarder og god hygiejne.  
Back bar køleskabene kan fås i mange forskellige modeller og størrelser, hvor du kan vælge mellem kapacitet, lågetype og antal kølehylder. Uanset hvad kan vi hos Gastroudsty.dk hjælpe dig med at strikke det sammen efter dine behov. Kontakt os endelig, hvis du måtte have andre specifikke ønsker til din restaurant, hotel, butik eller virksomhed.


Såfremt du har spørgsmål, eller du ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dine omgivelser, kan du altid ringe til os på +45 70605044. Vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre back bar køleskabe end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

 

1