• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Backbar køleskabe & bar køleskabe

Køb dit næste barkøleskab hos Gastroudstyr - vi har lige det du skal bruge

Et backbar køleskab, også kendt som et barkøleskab er meget brugt som udstilling i diverse beværtninger og restauranter så kunderne kan se hvad de kan få at drikke til deres servering. Med de mange muligheder for design og udseende, kan man med at sådan køleskab sagtens indrette sig med en bestemt stemning bag baren eller disken. 

 


 

Herunder kan du se vores udvalg af barkøleskabe - og bare rolig: Hvis du er tvivl om det mindste står vi klar til at hjælpe. Du ringer blot på 70 60 50 44 - så svarer vi på alle dine spørgsmål vedrørende produkterne her på siden.

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Backbar køleskab 138 liter

  3.242,00 kr Ekskl. moms 4.052,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar Scandomestic SC 210HD

  Normalpris: 4.995,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 3.195,00 kr Inkl. moms: 3.993,75 kr

  Læs mere
 • Backbar Scandomestic SC 210SL

  4.759,00 kr Ekskl. moms 5.948,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar Scandomestic SC 140H

  3.799,00 kr Ekskl. moms 4.748,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar køleskab m/skydedør 330 liter

  6.240,00 kr Ekskl. moms 7.800,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar køleskab m/alu front 330 liter

  6.592,00 kr Ekskl. moms 8.240,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar køleskab m/alu front 208 liter

  6.210,00 kr Ekskl. moms 7.762,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar køleskab m/alu front 138 liter

  5.978,00 kr Ekskl. moms 7.472,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar køleskab 330 liter

  6.190,00 kr Ekskl. moms 7.737,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Backbar køleskab 208 liter

  Normalpris: 4.384,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 3.288,00 kr Inkl. moms: 4.110,00 kr

  Læs mere
 • Backbar Scandomestic SC 310SL

  4.925,00 kr Ekskl. moms 6.156,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Viden om Backbar køleskabe og bar køleskabe

Hos Gastroudstyr.dk har vi et spændende udvalg af kvalitets backbar køleskabe. Backbar køleskabe egner sig godt til restauranter, cafeer, hoteller eller til diskoteksbranchen. Vi udvælger nøje vores backbar køleskabe efter kriterierne: høj kvalitet, god effektivitet og bedste energibesparelse. Et backbar køleskab kan enten fås med skydedøre eller almindelige døre med hængsler. De har hver deres udtryk, og er dermed en del af oplevelsen eller præsentation af ens bar. Vores køleskabsmodeller er både smarte og stilfulde, således at du kan udstille dine iskolde drikkevarer på en præsentabel og indbydende måde, for gæster eller kunder i din restaurant, bar eller dit hotel.

Vi har udvalgt bedste produkter på markedet, som med garanti holder mange år frem. Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at samarbejde med CoolHead. Coolhead er både kendt og anerkendt for at levere kvalitetsprodukter gennem mange år, hvor de har fokus på funktionalitet og design. 

Hvad er en backbar?

Det smarte navn backbar kommer til sin ret, da backbar køleskabet typisk står bag baren på en restaurant, diskotek, hotel eller kantine, hvor der sælges drikkevarer. Backbar køleskabet er ikke egnet til fødevarer, men er ideelt til drikkevarer, som skal nydes nedkølet. Det kan være en opstilling af special-øl, sodavand, energidrikke, ciders samt andre kolde drikke, som har til formål at friste gæsterne eller kunderne gennem de glaslåger, samt belysningen i køleskabet.

Hvilke muligheder er der for et backbar køleskab?

Hos Gastroudstyr.dk tilbyder vi i vores sortiment, at du som kunde kan vælge mellem skydelåger og almindelige døre, hvor der f.eks. er alufinish på dørene, for at give et det moderne og eksklusivt look. Den primære forskel gør sig i, hvor meget plads du har i restauranten bag disken eller bag baren på diskoteket, da det kommer til at spille en rolle i forhold til “flowet” i den daglige drift. Et skab med skydedør kræver naturligvis ikke så meget udenoms plads, da lågen blot skubbes til siden i køleskabet. En almindelig dør derimod skal have plads til at kunne blive åbnet. Det kan derfor være en stor fordel, at have målt op eller overvejet hvor den kommende backbar kommer bedst til sin ret. 

Hvem kan drage nytte af en backbar?

En backbar er konstrueret til at nedkøle drikkevarer til professionelle restauranter, barer, kiosker, hoteller, supermarkeder eller andre steder, hvor man ønsker at vise sit udvalg frem af lækre læskedrikke på en tiltalende måde. Vi ser i dag flere kaffebarer komme frem i bybilledet, som gerne vil tilbyde deres gæster meget andet end en dejlig varm kaffe. Vi oplever ligeledes mange private virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere med et lækkert udvalg af friske og kolde drikkevarer til de varme sommerdage eller generelt som snack-station, for at værne om arbejdsglæden og arbejdsmiljøet i virksomheden. 

God kundeservice og ærlig rådgivning

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at føre backbar køleskabe fra CoolHead, som er en af de førende producenter, der er kendt for deres høje standarder og driftsikkerhed.  
Backbar køleskabene kan fås i mange forskellige modeller og størrelser, hvor du kan vælge mellem kapacitet, lågetype og antal kølehylder. Uanset hvad kan vi hos Gastroudsty.dk hjælpe dig med en løsning der passer til dine behov. Kontakt os endelig, hvis du måtte have andre specifikke ønsker til din restaurant, hotel, butik eller virksomhed.

Såfremt du har spørgsmål, eller du ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dine omgivelser, kan du altid ringe til os på +45 70605044. Vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre backbar køleskabe end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

 

 

1