• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Display fryser

Display fryser

Hos Gastroudstyr har vi samlet et spændende udvalg af stilfulde og kvalitetshøje display fryser fra de førende leverandører i verden. Vores udvalg henvender sig primært til dig, som ønsker et stabil og holdbart display køleskab, hvor du let kan danne dig et overblik. Særligt fordi de fleste af vores modeller er fremstillet med glasdør. Lige pt forhandler vi displayfrysere fra: Combisteel, Scandomestic og Coolhead.

Vi er utrolig stolte og glade for vores samarbejde med de førende producenter af display fryseskabe. Vi håndplukker hver enkel model og vi er grundige om at vælge vores leverandører. Vi tester derfor alle produkter efter høje krav og standarder, forinden de bliver lagt ind i vores sortiment. På denne måde er vi sikker på at kunne levere et produkt til dig, vi både kan stå inde for og som vi ved holder i mange år frem i dit professionelle køkken eller virksomhed.

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • CombiSteel displayfryser - 2 døre - 1000 liter

  24.939,00 kr Ekskl. moms 31.173,75 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • CombiSteel displayfryser - 3 døre - 1450 liter

  30.202,00 kr Ekskl. moms 37.752,50 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • SD 306 E Display fryser

  5.502,00 kr Ekskl. moms 6.877,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 155 E Display fryser

  3.974,00 kr Ekskl. moms 4.967,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • XS 802 E Display fryser

  11.529,00 kr Ekskl. moms 14.411,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • XS 701 E Display fryser

  11.578,00 kr Ekskl. moms 14.472,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • XS 602 E Display fryser

  7.150,00 kr Ekskl. moms 8.937,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KF 992 E Display fryser

  18.843,00 kr Ekskl. moms 23.553,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KF 870 E Display fryser

  14.119,00 kr Ekskl. moms 17.648,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Display fryseskab med glasdør 382 liter

  11.388,00 kr Ekskl. moms 14.235,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SD 352 E Display fryser

  Normalpris: 9.137,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 5.295,00 kr Inkl. moms: 6.618,75 kr

  Læs mere

11 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvad er en display fryser?


En displayfryser et højt fryseskab med glas dør sådan man kan se hvad der er i skabet, f.eks. til at vise kunderne hvad mad man har. Man kunne f.eks. forstille sig at en displayfryser stod hos en slagter, hvor slagteren i denne havde hans færdigretter stående, i frossen stand. Så kan kunderne se hvad der er at vælge imellem, samt at det en flot showcase til at se udvalget.

Alle vores frysere er med varme i døren, dette gør at når man åbner og lukker døren så kommer der ikke dug på ruden, sådan man stadig kan se hvad der er i fryseren.

Display frysere kommer enten som dobbelt eller enkelte, fordelen ved en dobbelt er at der kun er en motor fordelt på hele fryseren derfor sparer man også strøm i forhold til at have 2 enkelte frysere.

 

Hvad koster en displayfryser?

Der er mange forskellige priser, vores starter på nogle tusinde, det er ofte de små displayfrysere, der findes også store displayfrysere med 2, eller 3 døre. Disse koster naturligvis lidt mere, men er en fordel da du her kan have en store maskine med en motor i stedet for flere med egen motor. En Displayfryser er en del dyrere end en display køler, det er fordi motoren er mere kraftig, det er varme i ruden samt at der er bedre isolering.

Lige meget hvad det budget er så vil det være en fryser for dig, og finder du den ikke lige på de her sier kan du altid ringe til og for hjælp og vejledning.

 

Display fryseskabe til det professionelle køkken og supermarked fås her!

Uanset om du ønsker at benytte fryseskabet til salg af madvarer i en butik eller til opbevaring af madvarer i din restaurant, har vi den optimale løsning for dig. Vi har samlet et udvalg af lydsvage og energivenlige fryseskabe, der giver den ultimative effekt og oplevelse. Du har dermed en kompromisløs løsning, der er udstyret med den nyeste teknologi og de bedste materialer. 

Vi har forskellige modeller, så du kan vælge efter, hvad de aktuelle behov er for både kapacitet og udstyr. Alle vores modeller er udstyret med et digitalt termometer, så du kan justere temperaturen efter dine præferencer og behov. 

 

Hold dine madvarer friske og forlæng levetiden. 

Hvis du driver en café eller restaurant, kan det være svært at estimere, hvad du har behov for af mad til den aktuelle dag eller uge, du går ind i. Det kan derfor være en fordel at købe større ind og fryse madvarerne ned, så de holder sig friske, til når det bliver aktuelt. 

Vores modeller er udstyret med den nyeste køleteknologi, der sikrer at dine madvarer får samme og konstante temperatur, uanset om fryseskabet er tætpakket eller ej. 

 

Hvordan ser en display fryser ud?

Den kan enten fase med 2, 3 eller 4 døre. Altid når kan køber sådan en fryser kan man se om der er plads til at den kan komme ind af døren, og helt i i butikken, derfor er målene vigtige. Ellers er en klassisk med glasfront og evt en lyskasse i toppen man kan bruge og brande med eget logo.

Hvor kan man bruge en display fryser?

Der er flere steder sådan en passer ind:

- Du er slagter og vil gerne præsentere dine frostvarer så som hjemmelavede retter som kan varmes i ovnen.

- Du er en købmand som ønsker at have frostvare til dine kunder, dette kunne være færdigretter, grøntsager, is eller andre madvarer.

- Du har et takeaway sted som sælger italiensk is og ønsker at have dem vist til dine kunder med samtidigt på køl, så skal du netop bruge sådan en.

 

Få gratis hjælp og vejledning hos os

Hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på et display fryseskab eller et andet produkt, som du ikke kan finde på vores shop, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til en løsning, du tror passer bedst for din virksomhed. Vi har gennem årene oplevet og været med til at hjælpe mange restauranter, kantiner, caféer, kiosker, tankstationer og butikker, hvorfor vi naturligvis også vil trække på det bedste vi har for at kunne hjælpe dig på bedste vis. 

Du kan kontakte vores kundeservice på +45 70 60 50 44 eller skrive til os direkte pr. mail info@gastroudstyr.dk. Her bestræber os på at hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

1