• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Industrikøleskab

Industrikøleskab er et must have!

I det moderne storkøkken, er industrikøleskabet et centralt og uundværligt punkt. Om dit køkken er stort eller lille, så skal dine råvarer stadig opbevares på forsvarlig og hygiejnisk vis. Med et stort industrikøleskab har du mulighed for at opbevare både råvarer og færdige fødevareprodukter.

Et industrikøleskab er særdeles velegnet til de mange åbninger og lukninger sker i løbet af en travl dag, i det moderne køkken.

Det professionelle industrikøleskab skal kunne noget..

Professionelle industrikøleskabe kører døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor er det vigtigt at bedømme et godt professionelt industrikøleskabs evne til at rationalisere forbruget og forbedre effektiviteten af driften.

Standardkøleskabe har brug for kraftige blæsere til at blæse luften rundt i hele skabet, og det giver et stort energiforbrug. Jo større modstand i luftvejen, desto større energiforbrug. I det professionelle industrikøleskab er der tænkt meget over hvordan køleskabet gøres mere energivenligt på alle måder, idet producenterne ved at skabet vil blive udsat for langt mere end som så. Industrikøleskabet står som oftest i et meget travlt og ofte varmt miljø, så det skal kunne tåle en del mere end det køleskab du har hjemme i privaten.

Størrelsen er selvfølgelig også en helt anden end skabet derhjemme. Industrikøleskabet kan fås i mange forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem alle er, at de kan holde til mere, som oftest er større, og der er under konstruktion tænkt meget over holdbarhed og energiforbrug.

1 til 12 ud af 22

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 • KK 151 E Opbevaringsskab

  3.518,00 kr Ekskl. moms 4.397,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KK 261 Opbevaringsskab

  3.875,00 kr Ekskl. moms 4.843,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SK 145 E rustfrit stål køleskab

  4.605,00 kr Ekskl. moms 5.756,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KK 366 Opbevaringsskab

  4.925,00 kr Ekskl. moms 6.156,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • SK 145 GDE rustfrit stål køleskab med glasdør

  5.098,00 kr Ekskl. moms 6.372,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrikøleskab 200 liter hvid Coolhead CR 2

  6.502,00 kr Ekskl. moms 8.127,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrikøleskab 200 liter Coolhead CRX 2

  6.863,00 kr Ekskl. moms 8.578,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrikøleskab 600 liter Coolhead QR 600 hvid

  7.164,00 kr Ekskl. moms 8.955,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrikøleskab Maxima R 400L Hvid

  7.508,00 kr Ekskl. moms 9.385,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Lagerkøleskab 350 liter rustfri stål Combisteel

  7.604,00 kr Ekskl. moms 9.505,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Industrikøleskab Maxima R 400L SS

  7.838,00 kr Ekskl. moms 9.797,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • KK 601 E Opbevaringsskab

  8.247,00 kr Ekskl. moms 10.308,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 22

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Spar på energien, vælg det rette Industrikøleskab

Når der skal investeres i nyt udstyr til et storkøkken, er der rigtig mange ting man skal huske at tage højde for. En ting som folk ofte glemme i farten, er strømforbruget af de mange maskiner der er i sådan et køkken.

Ved at vælge energirigtige maskiner og apparater, så kan du spare rigtig mange penge på elregningen, og hvem vil ikke gerne spare penge. En krone sparet, er en krone tjent siges der jo.

Der hvor du nok kan spare mest i dit køkken, er på dine køl/frost apparater. Ved at vælge med omhu når der skal findes nye køleskabe eller frysere, så kan du spare en stor del af dit elforbrug og dermed også formindske den næste regning.

Ifølge Energistyrelsen stod de moderne storkøkkeners elforbrug for 4% af Danmarks samlede energiforbrug i 2010, hvilket svarer til ca.15% af det private elforbrug. De største forbrugere af el er køleskabe og frysere som står for 25% af storkøkkenets forbrug. Ligesom som koge- og stegeudstyr og ovne der ligeså står for 25%. Herefter kommer opvaskeren (20%), belysning (10%) og ventilation i køkkenet (10%).

På alle køl og frys produkter finder du specifikationer angående blandt andet elforbrug. Det opgivne forbrug vil altid være maximalt forbrug.

Du udregner det årlige energiforbrug ved at gange elprisen per kWh med varens døgnforbrug (kWh/24 timer) ganget med 365 dage. Lad os antage at din elpris er på ca. 1,80 kr. per kWh ekskl. moms og inkl. distribution og afgifter. Det giver følgende regnestykke:

Energiforbrug per år = 1,80 kroner X 1,27 kWh X 365 dage = 834 kroner

Du skal altså regne med en elregning på 834 kr. årligt hvis køleskabet er tændt hele året.

Hvor dyr din regning bliver i sidste ende, kommer selvfølgelig an på hvor meget køleskabet åbnes og lukkes, da det jo påvirker det daglige elforbrug.

Som det hurtigt kan ses ved at gennemgå et par eksempler fra webshoppen, så har det utrolig stor betydning for din elregning, hvilket køleskab du vælger.  

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger mit nye industrikøleskab

Du skal som noget af det vigtigste tjekke og sammenligne energiforbrug på de forskellige køleskabe. Energiforbruget betyder meget for din næste elregning, da industrikøleskabet jo ikke et det eneste i dit køkken som bruger strøm.

Dernæst skal du overveje hvor stort behov du har. Hvor meget plads du skal bruge for at kunne opbevare alle de kølekrævende råvarer, du anvender i dit køkken. Her skal også tælles med at du ofte også skal opbevare rester, og færdiglavet mad som skal på køl indtil brug.

Hvor meget plads du har at give af til et industrikøleskab er også vigtigt, så du kan give køleskabet de bedste betingelser for at arbejde optimalt.

Hvilke producenter kan du finde i sortimentet

Gastroudstyr.dk har valgt at samarbejde med flere forskellige producenter af industrikøleskabe. Fælles for dem alle er dog, at det ikke er gået på kompromis med kvaliteten uanset hvilket køleskab du vælger.

Zanussi

Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

Zanussi logo

Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevareindustrien.

I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonio's sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

CoolHead

Cool Head Europe er særdeles velkendt af de fleste for deres køleprodukter i verdensklasse. Fabrikken leverer saladetter, køleskabe/diske etc. som kan passes ind i et hvert køkken eller forretning.

Cool head logo

Det unge og dynamiske team som tegner Cool Head arbejder hårdt og engageret på at lave de bedste produkter til den store kundekreds. En kreds der består af folk som hver eneste dag er dedikeret til deres job, og som ønsker at kunne servicere deres egne kunder med kvalitet.

Fabrikken har et simpelt motto; at gøre tingene lettere for deres kunder via gode kvalitetsprodukter.

Cool Head leverer kvalitetsprodukter der er til at stole på, og som er lette at betjene. Udvikling af nye varer foregår blandt andet ved at lytte til kunderne og deres ønsker. På den måde kan Cool Head være på forkant med markedet da de allerede har lyttet til hvad deres kunder manglede og ønskede.

Coolhead laver blandt andet også Flaskekøleskab

Frenox

Siden 1976 har Frenox leveret køl - og frys til fødevareindustrien. I starten var det hvidmalede emner der blev produceret, men fabrikken er siden gået over til kun at producere i rustfri stål.

Frenox logo

Gennem de nu mere end 25 år har virksomheden tilpasset produktion og opbygning for at følge med det internationale marked, og er i dag en af de førende indenfor deres felt.

Frenox er Tyrkiets mest avancerede producent af køleskabe og frysere til for eksempel hoteller, restauranter og andre moderne storkøkkener.

Køleskabe og frysere er alle produceret i rustfri stål som produceres med den nyeste teknologi på den moderne fabrik i Tyrkiet. På den topmoderne fabrik er desuden et højt udviklet testcenter for at teste produkterne inden de forlader fabrikken.

Vi har også mange andre forhandlere af industrikøleskabe, men ring til os for at vi sammen kan finde den bedste løsning.

Har du brug for et eller flere gode råd i forbindelse med dit køb

Mange års erfaring indenfor køkkenudstyr til det professionelle køkken gør at vores sælgere kan hjælpe og vejlede, lige fra overvejelse til køb.

Vi står gerne til rådighed, såfremt du ønsker hjælp når dit nye industrikøleskab skal vælges. Dit endelige valg skal være et du bliver glad for i mange år fremover, så vi finder sammen det helt rette til dig og din forretning.

2