• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Isdiske

Vil du servere lækker is til dine kunder, så har du helt sikkert brug for et sted at opbevare denne. Med en isdisk, til egen eller kundebetjening, så har du mulighed for at give kunderne en lækker oplevelse af is i mange varianter.

En isdisk kan fås i mange udgaver og i mange forskellige størrelser. Skal isdisken kunne indeholde flere slags is, så findes de i udgaver med mange isbakker.

Udover beholdere til isen, har nogle varianter også plads til reserve beholdere, så der er plads til endnu mere is til de lækresultne kunder.

Isdisken er særdeles velegnet hvis du har en isbar eller en restaurant hvor en del af menuen er is i mange varianter.

De mange varianter der findes at vælge imellem, giver dig stor frihed til at finde lige netop den som passer i din forretning, uanset om den er stor eller lille.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Diamond isdisk 4-8 iskantiner hvid 925x505x550mm

  16.160,00 kr Ekskl. moms 20.200,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Diamond isdisk 4-8 iskantiner hvid 1255x525x360mm

  19.930,00 kr Ekskl. moms 24.912,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Diamond isdisk 170 liter

  15.766,00 kr Ekskl. moms 19.707,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Diamond isdisk 10 isbakker

  22.991,00 kr Ekskl. moms 28.738,75 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Diamond isdisk 7 kantiner

  28.090,00 kr Ekskl. moms 35.112,50 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Isdisk fra Diamond 10 isbakker x 5 liter plus reserve

  47.798,00 kr Ekskl. moms 59.747,50 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Isdisk fra Diamond 13 isbakker x 5 liter plus reserve

  51.538,00 kr Ekskl. moms 64.422,50 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Isdisk VENEZIA bordmodel SARO

  7.917,00 kr Ekskl. moms 9.896,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger en isdisk

Der er flere ting du skal overveje, før valget falder på en bestemt isdisk.

-Størrelse – antal kantiner

-Energiforbrug

-Pris

-Farve og design – hvis det skal passe til tema i din forretning

-Support – reservedele

Når disse ting skal overvejes, så er brochurer og personlig rådgivning en stor hjælp. Et godt råd før du søger professionel rådgivning, er at du gør dit hjemmearbejde først. Det giver en sælger/rådgiver større chance for at rådgive dig, og dermed hjælpe med at finde den helt rette isdisk.

Varianter

En isdisk kan fås i mange forskellige versioner, så du kan få lige den som passer dig. Skal der være glasskærm, eller skal der være skydelåger hen over kantinerne. Vil du gerne have plads til reklame eller anden tekst på siden af disken. Skal du have plads til 12 slags is, eller kan du nøjes med mindre.

Ja, der er mange muligheder for at finde den rette isdisk, og det kan være svært at vælge. Men hvis du gør dit forarbejde godt og grundigt og finder ud af dit behov, så kan en rådgiver hjælpe dig med resten.

Ofte er det udstillingen (isdisken) som giver det første indtryk når en kunde har lyst til is, så udseendet skal selvfølgelig også have en plads i overvejelserne.

Om din disk skal være en bord- eller gulvmodel skal du ligeledes gøre op med dig selv, da en isdisk fås i begge varianter.

Producenter

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at have et varieret udvalg fra den belgiske producent Diamond, som siden 1985 har været et kendt ansigt indenfor professionelt cateringudstyr. De har således mange år på bagen og en masse erfaring at spille på. Både når det gælder cateringprodukter og deres udvikling, men også isdiske til den professionelle bruger.

Diamond sælger i dag deres produkter over hele verden (over 50 lande) og har et vidt forgrenet netværk af forhandlere.

Når vi har valgt Diamond, er det fordi vi ønsker at tilbyde vore kunder et kvalitetsprodukt, hvor der ligger erfaring og knowhow bagved.

En isdisk fra Diamond er et sikkert valg, når du gerne vil have is på menuen.

Hos Diamond har man altid gjort meget for at lytte til kunderne, og har dermed kunnet udvikle sig selv og produkterne til noget kunderne ønsker. Med de mange års erfaring, deres evne til at være lydhøre overfor kundeønsker og en stab af folk som kan få tingene til at ske, så kan du med et Diamond produkt få lige det rette for dig og din virksomhed.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre isdiske end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1