• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Kølediske til køkken og restaurant

En køledisk er et uundværligt stykke inventar hvis du har en restaurant, en grill eller anden fødevareforretning hvor du gerne vil vise dine varer frem for kunderne på en flot og hygiejnisk måde.

Køledisken kan vise dine varer på en appetitlig måde og give kunden lyst til at købe eller smage. I nogle forretninger er disken mest til fremvisning af produkter, i andre er disken beregnet til fremvisning, men også til selvbetjening.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Display køledisk Alma

  9.395,00 kr Ekskl. moms 11.743,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Køledisk Oscar

  12.943,00 kr Ekskl. moms 16.178,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Display køledisk Alma+

  13.325,00 kr Ekskl. moms 16.656,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Køledisk Morris 1095 dyb

  13.876,00 kr Ekskl. moms 17.345,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Køledisk Sumba Igloo

  14.145,00 kr Ekskl. moms 17.681,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Køledisk Pico Deep Igloo

  15.859,00 kr Ekskl. moms 19.823,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Køledisk ventileret Santiago

  18.902,00 kr Ekskl. moms 23.627,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Køledisk Ventileret Basia 2

  17.960,00 kr Ekskl. moms 22.450,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Varianterne inden for kølediske

En køledisk fås i mange forskellige farver og udformninger. Både med lige og firkantet glas, men også med buede glas og fronter. De kan desuden fås både med og uden låger som kan betjenes fra bagsiden af disken. Ofte er modellerne med låger brugt til udstilling og betjening af personalet.

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med Igloo og GastroCool, som begge er producenter som tilbyder produkter af høj kvalitet. Vi har desuden samarbejdet med begge producenter i flere år og har kun gode erfaringer.

Igloo køledisk - allround og fleksibel

IGLOO er en af de mest dynamisk voksende kølevirksomheder i Europa, som er anerkendt i både Polen og resten af verden.

Den internationale succes som firmaet har fået, beviser at de innovative ideer og de skræddersyede løsninger til kunderne har været nøglen til fremgang og vækst.

Igloo logo

Det tætte samarbejde med kunderne har gennem tiden været med til at udvikle effektive løsninger som kunderne har efterspurgt.

Kundekredsen består af både store og små detailkæder samt tankstationer, butikker, restauranter og barer, og andre steder, hvor der er behov for køling og opvarmnings enheder. IGLOOs produkter findes overalt hvor holdbarhed, pålidelighed, energieffektivitet og funktionalitet er påkrævet.

Samarbejde med virksomheder fra en bred vifte af områder og industrier har givet IGLOO et indgående kendskab til hver af dem, og giver firmaet mulighed for at udvikle produkter, dedikeret specifikt til deres ønsker og behov.

GastroCool - eksklusiv kvalitet til ethvert behov

Produkterne fra GastroCool hører til i den eksklusive ende af køleapparater til restaurationer, storkøkkener og andre serveringssteder. De er fremstillet til at kunne arbejde i varme rum og stadig give den køling der kræves til råvarer og færdigprodukter, for at undgå bakterieudvikling.

Den professionelle udviklingsafdeling er innovativ og kan med deres ekspertviden sammensætte firmaets produkter i forskellige opstillinger alt efter hvad kunden har behov for.

GastroCool går meget op i at deres produkter er miljøvenlige og derfor indeholder ingen af deres køleapparater CFCgas, og er samtidig energivenlige.

Hvad skal jeg overveje før jeg vælger en ny køledisk?

Der er selvfølgelig flere overvejelser at gøre sig før man vælger sin nye køledisk. Her kommer en lille huskeliste som måske kan hjælpe dig med at vælge.

-          Behov – hvor meget vil jeg gerne vise frem

-          Kølebehov - temperatur

-          Design – farve og form

-          Energiforbrug

-          Skabe under disken eller ej

-          Hvor mange hylder

-          Skal personalet betjene disken, eller skal kunden selv

God kundeservice og ærlig rådgivning er vores varemærke

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre kølediske end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1