• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Kølemontre

Her kan du finde vores store udvalg af kølemontre til det professionelle storkøkken. Vi har valgt at samarbejde med UNIS, Igloo og RollerGrill som alle er europæisk produceret og af høj kvalitet til en fair pris. Vores udvalg af kølemontre er bredt, og dækker ethvert behov for størrelse og temperaturer. Professionel rådgivning hjælper dig med at træffe det rigtig valg til lige netop din forretning. Uanset om du ønsker en stor eller lille montre til dine produkter, så skal vi nok finde en perfekt løsning til lige netop din forretning. Finder du ikke lige hvad du søger i vores udvalg, så kontakt os og vi finder sammen den rette løsning.

1 til 10 ud af 16

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 16

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Vil du gøre mere ud af fremvisningen af dine produkter, er en flot kølemontre måske lige det du står og mangler.  En kølemontre er et udstillingsvindue som kan give mersalg ved disken, da du her har alle muligheder for at vise dine produkter frem på en flot og indbydende måde.

En kølemontre kan med fordel bruges i blandt andet bagerier, delikatesser, restauranter, tankstationer, smørrebrødsforretninger og så videre. Kunden kan i en montre se på dine varer på en hygiejnisk og appetitlig måde, og du har let ved at skifte din udstilling så snart du har nyt og spændende at vise frem. For de fleste kunders vedkommende er det øjet ser mindst lige så vigtigt som smagen, og da det er synet af et lækkert produkt der ofte tricker købelysten, så er en delikat og lækker udstilling vigtig for enhver forretning.

Den rette montre er den som passer bedst i din forretning. Derfor findes der også mange forskellige variationer af en kølemontre. Forskellige farver, former og størrelser gør at du altid har mulighed for at finde den rigtige.

2