• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Kølemontre

Her kan du finde vores store udvalg af kølemontre til det professionelle storkøkken. Vi har valgt at samarbejde med UNIS, Igloo og RollerGrill som alle er europæisk produceret og af høj kvalitet til en fair pris. Vores udvalg af kølemontre er bredt, og dækker ethvert behov for størrelse og temperaturer. Professionel rådgivning hjælper dig med at træffe det rigtig valg til lige netop din forretning. Uanset om du ønsker en stor eller lille montre til dine produkter, så skal vi nok finde en perfekt løsning til lige netop din forretning. Finder du ikke lige hvad du søger i vores udvalg, så kontakt os og vi finder sammen den rette løsning.

Vil du gøre mere ud af fremvisningen af dine produkter, er en flot kølemontre måske lige det du står og mangler.  En kølemontre er et udstillingsvindue som kan give mersalg ved disken, da du her har alle muligheder for at vise dine produkter frem på en flot og indbydende måde.

En kølemontre kan med fordel bruges i blandt andet bagerier, delikatesser, restauranter, tankstationer, smørrebrødsforretninger. Kunden kan i en kølemontre se dine varer på en hygiejnisk og appetitlig måde, og du har let ved at skifte din udstilling så snart du har nyt og spændende at vise frem. For de fleste kunders vedkommende er det øjet spiser først, hvilket er mindst lige så vigtigt som smagen, og da det er synet af et lækkert produkt der ofte tricker købelysten, så er en delikat og lækker udstilling vigtig for enhver forretning.

Den rette kølemontre er den som passer bedst i din forretning. Derfor findes der også mange forskellige variationer af en kølemontre. Forskellige farver, former og størrelser gør at du altid har mulighed for at finde den rigtige.

1 til 12 ud af 48

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • SC 21 Table Top

  2.758,00 kr Ekskl. moms 3.447,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • RT 80B Display køler

  3.533,00 kr Ekskl. moms 4.416,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Displaykøleskab SC70 bordmodel SARO

  4.290,00 kr Ekskl. moms 5.362,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Displaykøleskab SC80 bordmodel SARO

  4.437,00 kr Ekskl. moms 5.546,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • RTW 101 BE Showcase

  4.626,00 kr Ekskl. moms 5.782,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølemontre SC100 SARO

  4.658,00 kr Ekskl. moms 5.822,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølemontre Lisette bordmodel SARO

  5.346,00 kr Ekskl. moms 6.682,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølemontre KATRIN bordmodel SARO

  5.395,00 kr Ekskl. moms 6.743,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Kølemontre Sophie bordmodel SARO

  5.451,00 kr Ekskl. moms 6.813,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Displaykøleskab LINDA bordmodel SARO

  5.770,00 kr Ekskl. moms 7.212,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • køledisk maxima showcase 125L

  5.995,00 kr Ekskl. moms 7.493,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • køledisk maxima 100L sort

  6.173,00 kr Ekskl. moms 7.716,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 48

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vil du gøre mere ud af fremvisningen af dine produkter, er en flot kølemontre måske lige det du står og mangler.  En kølemontre er et udstillingsvindue som kan give mersalg ved disken, da du her har alle muligheder for at vise dine produkter frem på en flot og indbydende måde.

En kølemontre kan med fordel bruges i blandt andet bagerier, delikatesser, restauranter, tankstationer, smørrebrødsforretninger og så videre. Kunden kan i en montre se på dine varer på en hygiejnisk og appetitlig måde, og du har let ved at skifte din udstilling så snart du har nyt og spændende at vise frem. For de fleste kunders vedkommende er det øjet ser mindst lige så vigtigt som smagen, og da det er synet af et lækkert produkt der ofte tricker købelysten, så er en delikat og lækker udstilling vigtig for enhver forretning.

Den rette montre er den som passer bedst i din forretning. Derfor findes der også mange forskellige variationer af en kølemontre. Forskellige farver, former og størrelser gør at du altid har mulighed for at finde den rigtige.

vervejelser før et køb

Der er flere ting du skal overveje før du bestemmer dig til hvilken kølemontre du ønsker til din forretning.

Behov – størrelse

Da en kølemontre fås i mange størrelser, så skal du gøre op med dig selv, hvor stort behov du har. Hvor meget du har, som du gerne vil vise frem for dine kunder.

Farve og design

For mange vil det også have betydning for forretningens indretning, hvilken farve og design der vælges. Har du for eksempel valgt at have et bestemt tema i forretningslokalet, så er det vigtigt at vælge det rette design af din kølemontre, så den passer ind i helheden.

Energi og forbrug

Når der skal vælges ny udstillingsmontre, så er det ikke kun designet og størrelsen der spiller en vigtig rolle. Vigtigheden af en energivenlig kølemontre kan ikke undervurderes, da den jo ofte skal stå tændt mere eller mindre døgnet rundt.

Producenter hos Gastroudstyr.dk

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med flere forskellige producenter. Både for et varieret udvalg, men også for at kunne tilbyde vores kunder forskellige designs.

Vi har valgt at samarbejde med UNIS, Igloo og RollerGrill som alle er europæisk produceret og af høj kvalitet til en fair pris. Vores udvalg af kølemontre er bredt, og dækker ethvert behov for størrelse og temperaturer.

UNIS COOL

UNIS COOL har været på markedet for køleapparater og udstyr til gastronomiens verden siden 1990 og regnes for en af verdens førende virksomheder indenfor køling, opvarmning og neutrale enheder, samt udstilling diske i forskellige størrelser.

UNIS producerer blandt andet køle- og fryseskabe, køle- borde, saladetter, bistået, selvbetjeningsenheder og reoler, combi ovne, gas og elektriske ovne, knæ-betjente håndvaske til for eksempel konditorier, bagerier, restauranter, fastfood forretninger, kantiner, hospitaler og lignende.

Alle produkter fra firmaet undergår tests inden levering ved hjælp af det nyeste testudstyr fra Galileo.

Under produktionsprocessen gør UNIS COOL meget ud af at passe på miljøet. Derfor bruges kun polyurethan uden CFC og densiteten af ​​33 kg / m3.

IGLOO

IGLOO er en af de mest dynamisk voksende kølevirksomheder i Europa, som er anerkendt i både Polen og resten af verden.

Den internationale succes som firmaet har fået, beviser at de innovative ideer og de skræddersyede løsninger til kunderne har været nøglen til fremgang og vækst.

Det tætte samarbejde med kunderne har gennem tiden været med til at udvikle effektive løsninger som kunderne har efterspurgt.

Kundekredsen består af både store og små detailkæder samt tankstationer, butikker, restauranter og barer, og andre steder, hvor der er behov for køling og opvarmnings enheder. IGLOOs produkter findes overalt hvor holdbarhed, pålidelighed, energieffektivitet og funktionalitet er påkrævet.

Samarbejde med virksomheder fra en bred vifte af områder og industrier har givet IGLOO et indgående kendskab til hver af dem, og giver firmaet mulighed for at udvikle produkter, dedikeret specifikt til deres ønsker og behov.

God kundeservice og ærlig rådgivning


Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre kølemontrer end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

4