• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Saftkøler

En saftkøler er en maskine som har til formål at nedkøle saftevand i store mængder, samt at kunne holde det koldt i en hel da. Saftkøleren ses ofte i boder, i kiosken, slikbutikker og enkelte restauranter og cafeer.

 

Det skal ikke være en hemmelighed: at sælge koldt saftevand i ens butik er en god måde at tjene penge på.

 

Derfor sælger vi også en del saftkølere til steder som ønsker at kunne tilbyde sine kunder kold saft, som bare skal tappes af maskinen. For kunden er det et stort plus fordi saftevand oftere er billigere at købe ens f.eks. sodavand og derfor minimere de deres omkostninger ved at besøge f.eks. en cafe eller bod på et madmarked. Desuden er saftevanden dejlig kold og den har den er klassiske smag af barndom vi selv kan huske fra skoletiden.

For sælgeren af saftevand er en saftkøler fantastisk: De kan tilbyde deres kunder et pris venligst alternativ til sodavand, og enkelte vil måske også påstå det er sundere. Men der hvor den helt store gevinst er, er prisen at producere et kopsaftevand vs. salgspriser og det er her mange kunde kan se fidusen med en saftkøler.

Derfor har vi naturligvis også saftkølere blandt vores produkter, og vi har forskellige prisklasser, sådan alle kan være med. Fælles for alle maskiner er dog at det er god gennemprøvet kvalitet fra internationale virksomheden, der er kort leveringstid og 1 års fuld garanti.

Når du nu ser herunder udvalgt af saftkølere så kan det måske være du har et krav som du ikke kan få opfylde med de saftkølere vi viser her på siden men ring endelig eller send og en mail, vi skal nok kunne match både dit behov og din pengepung, så er du på udkik efter en saftkøler du ikke ser her, er vi nemme at kontakte.

Skulle du ønske at vide mere om saftkølere: Hvad der er godt, hvad der er skidt og hvad man skal vide inden man køber så kig med på teksten under produkterne, der har vi skrevet en lille guide.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Saftkøler 22 liter Combisteel

  7.191,00 kr Ekskl. moms 8.988,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saftkøler 10 liter Combisteel

  5.064,00 kr Ekskl. moms 6.330,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saftkøler 20 liter Combisteel

  6.717,00 kr Ekskl. moms 8.396,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saftkøler 2x20 liter Combisteel

  6.878,00 kr Ekskl. moms 8.597,50 kr Inkl. moms
  Læs mere

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Som nævnt i introteksten så er en saftkøler en super effektive måde at køle store mængder saft på, en super ”lokke kunderne til at købe noget” maskine og så tjener den sig hurtig ind igen. Netop økonomien i en saftkøler er noget som ofte er den store overtalelses element når vores kunder overvejer at købe dette nye udstyr. Så lad os lige se på selve økonomien bag det.

Sådan og så meget kan du tjene på en saftkøler:

Lad os starte med at en saftkøler i en god kvalitet koster ca. 5000.- kroner (og i det her regnestykke dropper vi momsen for at gøre det gennemskueligt.

Så koster selve saften 400.- for en dunk på 10 liter. Blandingsforholdet er ca. 1:9 dvs. 10 liter saft koncentrat giver 90 liter saft.

Hvis vi antager at prisen for et plastikbæger + sugerør er 1 kroner, og vi hertil putter 50cl (½ liter) i et glas så har dette glas kostet os: max 3,5 kroner at producere. Her til lægger vi ½ kroner i strøm for at drive maskinen så er vi på ca. 4.

Et glas koldsaft fra en saftkøler koster omkring 12.- at sælge til kunden, så her ligger vi ca. 50% lavere i prisen end en ½ litercola bliver solgt for. Dvs. vi ”tjener” ca. 8 kroner pr saft i sælger.

Der er 180 x ½ liters saftevand i en dunk, og når vi har solgt sådan en dunk er regnestykket:

Udgifter ved salg af 180 bæger saft af 50cl = 720.- / indtægter ved salg af 180 bæger saft af 50cl = 2160.-

Dvs. det er en indtægt på ca. 1440.- pr dunk saft du laver og sælger, det er ca. et markup på 300%. Det er altså god økonomi at sælge saftevand fra ens saftkøler, men hvilken saftkøler skal man så købe?

Køb af saftkøler, hvilken skal man vælge?

Når du skal vælge en ny saftkøler så er det vigtigt at se på hvad du rent faktisk har behov for og hvad har du af plads både i din butik men også i dine pengepung.

Saftkølere findes i forskellig størrelse her snakker vi ikke kun målene på de enkelte maskiner men mere vigtigt målene på selve beholderne. Du kan nemlig få saftkølere i forskellige størrelse og derved forskellige litermål. Her skal du tænke på: ”Hvor mange smage vil jeg tilbyde mine kunder” og ”hvad mange liter af hver smag vil jeg have”.

Hos Gastroudstyr.dk er vores mest solgt maskiner en saftkøler med 2 kamre a 20 liter hver. Det er en stor maskine, men ofte vælger kunderne den fordi de ikke ønsker at fylde op hele tiden. Derved undgår de også at saften er ”varm” da man efter hver påfyldning af frisk saft skal påregne en smule nedkøling tid. (dette kan dog gøres mindre ved at bruge kolde produkter).

Så vælger de også 2 kamre fordi lets face it, folk er forskellige og det er deres smag også. Den alt dominerede smag er hindbær, jordbær eller cola og ofte er det hindbær og colakombinationen kunderne vælger, så er der nemlig til alle og enhver. Det er klart at hvis man f.eks. har et legeland og ønsker at tilbyde ens kunder et stører udvalg så skal man se efter maskiner med 3 eller 4 kamre.

Hvor lang tid kan saftevand holde sig?

Som vi så i sidste afsnit så kan man få saftkølere med 1-2-3-4 kamre, men hvad hvis de ikke alle sælger lige godt?

Hvad koster en saftkøler?

Lige som med alt andet så får man hvad man betaler for, ja det er måske en lidt udtrådt floskel men det passer altså. Det er en jungle indenfor disse maskiner, men hvis man styrer væk fra billige Kina modeller til 1500.- så er man langt af vejen. Ikke at Kina modeller er dårlige dem sælger vi nemlig selv, men de billige Kina modeller er dårlige, og dem sælger vi heldigvis ikke.

Vi kan sagtens sælger en saftkøler til 1500.- det handler bare om at finde den billigste kinesiske fabrik og købe 5 hjem, men i sidste ende når produktet går i stykker og kunden har nedbrud så får kunde og vi hovedpine. Kunden kan ikke tjene penge på hans saft da maskinen er i stykker og vi skal have sendt en mand ud som kan la

ve det og som har reservedele. Derfor har vi heller ikke 5 forskellige mærker, da vi ikke kan have reservedele til 5 forskellige mærker på lager. Så hellere holde sig til det der virker, det vi har testet og som vi ved kan laves rimelig hurtigt og nemt så kunden og vi selv kan komme videre. Kan du købe billigere maskiner end hos os? JA! – Skal du det… tja, hvis du er frisk på at løbe risikoen så er det jo fint, igen det handler om oppe tid.

En dyr saftkøler koster måske 5000 og en billig 3000, men 1-2 dage (hvis der er travlt) uden en samt køler kan faktisk betyde en mistet indtægt på ca. det samme, så det er ikke altid det værd.

Hos os har vi 2/3 forskellige mærker af saftkølere, og dem kan vi stå inden for, vores samarbejdes service partnere ved hvordan de reparere dem og de har også dele til dem, netop så du kan komme hurtigere videre i tilfælde af nedbrud.

Det var vores tekst om saftkøler, vi har også andre populære maskiner i denne kategori som f.eks. slushice maskiner f.eks. og tønderkøl som også har til formål at lave kolde drikke du kan sælge til dine kunder.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring produkterne så ring endelig til os vi er at træffe på telefonen mellem 8.30 og 16.00 alle hverdage, vi er også på e-mail og chat.

Vores telefon nummer er 70 60 50 44, ring så skal vi nok finde den saftkøler du lige står og mangler.

1