• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Saladette

Der findes mange producenter af saladetter, ofte er de mest solgte saladetter på det danske marked produceret i Kina, dette er fx tilfældet med Coolhead, Zanussi m.m. Så er der saladetter fra Gastrocool som er god italiensk kvalitet og til sidst er der Zanussi, som er absolut topkvalitet. Vi har også saladetter fra combisteel og Coreco.

Vores bedste mærke i saladetter hedder Coreco og er ikke som mange af de andre saladettere lavet i Kina men i Spanien, leder du efter en god kvalitets Saladette er det dette brand du skal have.

Leder du efter en økonomisk Saladette i en god kvalitet, som slår mange af de andre Kina versioner der er der ude, men stadig lavet i Kina, skal du have en Eco Frost Saladette.

En Saladette er ofte en uundværlig del af en grill, restaurant, burgerbar og andre steder hvor salat spiller en stor rolle i madlavning og servering.

Hvad skal man vide før man køber en saladette?

Man skal vide at en saladette ikke har den stærkeste motor, altså den er ikke perfekt til lagerkøleskab eller opbevaring af ens madevarer i længere tid, det motoren og vigtigst blæseren ikke kraftfuld nok til. Den kan altså ikke træde i stedet for et kølebord. En saladette er mere beregnet til en disk der fyldes og tømmes hver dag efter endt arbejde. En saladette er Ideel til at lave sandwich på eller anretter tallerkenerer da den ofte har en grav til råvarer som man kan benytte til toppings.

Du skal du vide at temperaturen på en saladette ofte er mellem +2/4-10 grader sådan den ikke kan opbevarer madvarer i længere tid og slet ikke fisk og fersk kød.

1 til 12 ud af 26

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Saladette 2 døre fast top

  7.085,00 kr Ekskl. moms 8.856,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette med 2 døre åben top m. glas

  8.738,00 kr Ekskl. moms 10.922,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette 2 døre åben top

  8.879,00 kr Ekskl. moms 11.098,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette med 3 døre åben top m. glas

  9.533,00 kr Ekskl. moms 11.916,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette 1 dør 2 skuffer fast top

  9.641,00 kr Ekskl. moms 12.051,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette 2 døre med kold grav

  9.768,00 kr Ekskl. moms 12.210,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette 3 døre fast top

  9.995,00 kr Ekskl. moms 12.493,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette med 3 døre Kold grav

  10.011,00 kr Ekskl. moms 12.513,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette med grav og granit arbejdsplade 3 døre

  10.078,00 kr Ekskl. moms 12.597,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette 3 døre åben top

  10.294,00 kr Ekskl. moms 12.867,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette med grav og granit arbejdsplade 2 døre

  10.633,00 kr Ekskl. moms 13.291,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Saladette 4 skuffer fast top

  10.727,00 kr Ekskl. moms 13.408,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 til 12 ud af 26

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hvad er en Saladette?

Med en Saladette kan du opbevare din salat og andre ingredienser på en kølig og hygiejnisk måde, hvor det samtidig er let at komme til produkterne. En Saladette fås i mange forskellige varianter, åbne og lukkede samt med opsats eller ej.

I en delikatesse hvor kunden selv forsyner sig med de lækre ingredienser til en salat, skal du vælge en model med nyseskærm for hygiejnens skyld. Disse selvbetjeningsbarer findes ofte i for eksempel en delikatesseafdeling, eller i en restaurant med salatbar, og kan fås i forskellige størrelser og udformninger. En Saladette er kendetegnet med at have motoren under toppen i bunden, det gør at den ikke fylder så meget. En Saladette med 2 døre er ofte 90 cm bred og en Saladette med 3 døre er ofte 136,5 bred. Dybden er næsten altid standard 70 cm og højden er ofte 85cm.

Fordele ved en Saladette:

Med en Saladette kan du vise dine produkter frem, enten til selvbetjening eller til betjening af personalet, og du har altid et produkt som opbevares hygiejnisk korrekt, samt viser sig selv på den flotteste vis.

Gastroudstyr.dk har valgt et samarbejde med 3 producenter, nemlig Ecofrost, Coreco og Zanussi som alle 3 er kendt for høj kvalitet indenfor køling, Eco frost er en billig standard Saladette, Coreco og Zanussi er det bedste vi har. Zanussi Saladette kommer også med 1 ådr fuld garanti.

Fordelen ved en sådan en maskine også prisen, der er meget for få penge, men vi er heller ikke oppe på kølekvaliteten som vi kender fra et kølebord, som vi også sælger. Her har du meget rigtig og korrektkøling med ventilation, som sagt sidder der kun en lille blæser i maskinen

Udvalget i webshoppen

Udvalget har både enkelte og dobbelte varianter og er produceret i rustfri stål og afrundede kanter så den daglige rengøring gøres så let som muligt.  Flere af modellerne er konstrueret således at de kan arbejde i temperaturer helt op til 42 grader, og selvfølgelig stadig holde råvarerne kølige, og efter diverse regler for opbevaring af kølevarer.

Vores mest solgte saladetter er fra Coreco og Ecofrost som en god kvalitet til en meget fornuftig pris.

Denne type maskine findes i mange forskellige udformninger, men ofte 1, 2 eller 3 døre, så kan der være mulighed for at have skuffer i stedet for døre og toppen kan enten laves som en brønd, som en plade eller i marmor. Alle saladetter har forskellige ting de er gode til alt efter hvad man vælger, derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at finde den rette Saladette til lige netop dit køkken.

Inden du køber skal du vide

Det man også skal være opmærksom på med en Saladette, er at det er en midlertidig beholder/nedkøler og at man ofte skal skifte det man har i sine GN bakker efter 3 timer. Dette er fordi Saladette kun har nedkøling fra bunden og ikke fra toppen også, dette skaber en smule uens nedkøling, og derfor kan der være enkelte steder temperaturen er for høj.

Med sådan en maskine er det meningen at man tager dine i forvejen skåret ingredienser ud af køleskabet og så sætter i den i forvejen nedkølet saladette, sådan den nemmere kan holde en god temperatur. Når der så er gået 3 timer, skifter man så ingredienserne hvis de ikke er blevet solgt.

En saladette har ofte ventileret køl i selve rummet forneden, hvor man typisk har sin opbevaring/lille lager, her vil der altid være is på indersiden af maskinen. Dette syntes at være den måde maskinen køler på. Ved rengøring er det meningen at man slukker maskinen om aftenen, og så næste morgen fjerner vandet fra det nu optøede is, og så gør den ren, tænder den, så man kan sætte sine ingredienser tilbage i maskinen fra køleskabet.

Hvordan skal din næste saladette være?

Du kan se udvalget af vores saladetter på denne her side, det der dog ikke alle saladetter vi har på vores webshop, kun de mest solgte. Vi har engang imellem kunder med specielle ønsker vedr. størrelser og brug, så er det bare at skrive eller ringe til os så skal vi nok finde en løsning der passer sammen.

Når man vælger en  skal man være opmærksom på at der altid vil kommer is på indersider af væggene, det er fordi kølekanalerne ligger inde i væggene, inde i isoleringen. Derfor vil der være is som der så smelter når man ikke bruger maskinen i længere tid, når den er slukket. Det betyder også at isen stille og roligt vil ophobe sig over længerer tid, derfor skal man minimum engang om ugen slukke maskinen og afrime dem, og gøre den helt ren.

Det positive ved en saladette er:

+ God pris, alle kan være med og koster ofte langt mindre end et kølebord.

+ Mange forskellige størrelser, der er både med 2 eller 3 døre, samt skuffer. Så er der med brønd osv osv.

+ Fylder ikke meget da motoren sidder i bunden og ikke ved siden af som på et kølebord.

Det negative ved en saladette er:


- Ikke brug en saldette til længere opbevaring af produkter der skal køles, der er blæseren ikke kraftig nok.

- Skal afrimes engang om ugen (minimum)

Det var alt vi havde samlet af viden omkring saladetter eller om nogen vil kaldt det koldjomfru. Her på siden kan du se vores udvalg og skulle der være en model som du har set men vi ikke har hjælper vi dig meget gerne med at finde den.

Du kan altid kontakte os på mail eller på vores telefon nummer, info står i toppen af siden

3