• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

slush ice maskine

En varm sommerdag, en fødselsdag eller andre festlige legligheder indbyder til noget koldt at drikke, og med en slushice maskine så kan du tilbyde dine gæster/kunder noget koldt at drikke, som samtidig føles lidt som at få en is.

Slushice er knust is med smag, og der er næsten ikke grænser for hvilken smag du kan tilsætte. En slush bliver som oftest serveret i et stort glas eller plaskrus med sugerør, så det er let at have med at gøre for både store og små. Slushice er særdeles populært hos børn, da de på den måde får både is og saftevand, plus at de fleste børn synes det er sjovt at det skal drikkes med sugerør. Man kan dog også vælge at bruge lille ske med langt skaft. Og på den måde fange den lækre is-saft.

De seneste år er slushice ligeledes blevet populær at bruge i diverse drinks på beværtninger, diskoteker etc.

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Slush-ice maskine 2x12 liter Combisteel

  12.676,00 kr Ekskl. moms 15.845,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Slush-ice maskine 3x12 liter Combisteel

  18.461,00 kr Ekskl. moms 23.076,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

En slush ice maskine er kun til professionel brug?

Nej, absolut ikke. En slush ice maskine kan også fås til hjemmebrug, så du som forældre kan glæde dine børn med en slushice på en varm dag, eller når I bare skal hygge. At have en maskine selv er naturligvis billigere i længden, end at skulle gå ud for at købe den populære is en eller flere gange ugentlig når sommeren er varm og lang.

Men køber du en slushice til hjemmebrug, så gå efter en maskine som har gode anmeldelser, for at købe for billigt kan blive dyrt på den lange bane.

Slushice maskiner til professionel brug er naturligvis både større og dyrere, men de skal også kunne klare en hel del mere, og skal arbejde hele tiden, ikke bare en gang imellem. Der er mange varianter når der skal indkøbes en ny maskine, og også her er det en fordel at kigge efter en god kvalitet maskine.

Inden du vælger den nye maskine, er der flere ting du skal overveje og veje op mod hinanden:

 • Pris
 • Størrelse – pladsforbrug
 • Kapacitet – hvor mange liter og hvor mange kamre (smagsvarianter)
 • Energiforbrug – hvor hurtigt skal maskinen kunne fryse en ny portion
 • Design – skal den passe til et tema i din virksomhed
 • Support/reservedelspriser/vedligeholdelse – god support, priser på reservedel, er det let selv at skifte en pakning osv.
 • Forskellige varianter – automatisk eller manuel
 • Skal min slushice maskine betjenes af personalet, eller skal kunden selv kunne betjene sig

Valg af ny slush ice maskine – varianter og overvejelser

Når der skal findes en ny slushice maskine er der flere varianter at vælge imellem. Du kan få maskiner du skal fylde manuelt, og maskiner der klarer op fyldning automatisk. Der er naturligvis også forskel på hvad de forskellige maskiner har af kapacitet, og her skal du huske at have gjort dit hjemmearbejde godt. For mange liter har du egentlig brug for at maskinen kan tage. Det er dumt at købe både for stort, men også for småt så vær realistisk med din beregning over dit behov.

Kapacitet handler også om hvor mange varianter af den kølende drik du vil tilbyde dine gæster. De forskellige maskiner har et eller flere kamre til slushice, så du kan få flere forskellige smage at tilbyde eller eventuelt blande, hvilket især børn gerne vil.

En slushice maskine er desuden ikke bare en slushice maskine. De forskellige varianter kan indeholde både den almindelige slushice, men også byde på muligheden af at have alkohol i maskinen (kræver mere frysning da alkohol fryser langsommere end vand) Du kan også finde slushice maskiner som er beregnet til mælkeprodukter, men uanset hvilken variant du står og mangler, så find ud af hvordan reglerne er før du køber.

Husk på, at bruger du mælkeprodukter så kræver din maskine grundigere og oftere rengøring for at være sikker på at overholde diverse hygiejneregler.

Vedligeholdelse og rengøring af slush ice maskine

En slushice maskine skal selvfølgelig gøres grundigt ren ofte, da kamrene med den kølende drik kan indeholde bakterier når den har kørt længe. Det vil blandt andet sige, at når du vælger ny maskine også skal overveje hvor let den er at rengøre, så der ikke spildes unødig tid og besvær. Samtidig skal du forhøre dig, om den du vælger har god support ved nedbrud, har reservedelspriser der ikke er alt for dyre og om den i det hele taget er let at vedligeholde. Så du ikke skal bruge tid og kræfter som kunne have være undgået, hvis uheldet skulle være ude. Bruger du maskinen professionelt, er det slet ingen dårlig idé at have et årligt eftersyn som sikrer at din maskine er i tip-top orden hele tiden.

Hvor kan jeg bruge en slushice maskine?

Da maskinerne fås i forskellige størrelser, er der naturligvis også mange steder hvor maskinen kan finde anvendelse. Det betyder blandt andet, at du kan bruge den i hjemmet, men nok mest almindeligt i diverse forretninger der sælger kølige drinks eller is. En slushice maskine er populær på markedet, i grillen, i det lille ishus eller på restauranten hvor ejeren gerne vil tilbyde noget der i de fleste tilfælde nok er beregnet til børnene.

Men slushice bliver også brugt når det drejer sig om at lave fine og fancy drinks til de voksne på festlig aften, så de findes og bruges også på diskoteker og natklubber. Slushice bruges nemlig også som erstatning for knust is i diverse lækre drinks, og er særligt de sidste år blevet populære til dette.

De fleste kender dog mest den lækre kolde drik fra markeder og steder hvor der også sælges is og sodavand i sommerlandet.

Hvordan laver maskinen den populære slushice?

Uanset om du vælger en manuel eller automatisk maskine, så indeholder den en cylinder som fryser væsken, mens den samtidig rører i den frysende masse. Ved at massen er i konstant bevægelse, så fryser væsken aldrig helt, men bliver til en tyk ismasse der kan drikkes med et sugerør eller spises med en ske og smelter let når du får det i munden. På den måde får du hvad der minder om is og samtidig får du en iskold læskende drik. Dette er meget populært især i de varme sommermåneder, og er et rasende godt tilbud at kunne give sine kunder.

Jeg er lidt i tvivl om hvilken slush ice maskine jeg skal vælge

Det kan godt være svært at få valgt den rette maskine, men her er du velkommen til at sende os en mail så kan vi sammen finde den rette. Så du får den maskine du skal bruge, uden at købe hverken for stort eller for småt.

Hvis du kan informere om behov (størrelse, kapacitet, plads etc) så kan vi helt sikkert også finde den slushice maskine der passer bedst til din virksomhed.

Det kunne feks også være du skulle bruge en saftkøler istedet for en slush ice maskine

Hvis du stadig er i tvivl så ring til  os på 70 60 50 44 og lad og tage en snak om hvilken slush ice maskine er den rigtige til dit behov og penge pung.

 

 

 

 

 

1