• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Varmemontre

Her kan du se udvalget af varmemontre til det professionelle storkøkken, restauranten, sandwichbaren eller andre steder hvor det vil være en fordel at kunne fremvise sine produkter på en flot og hygiejnisk måde, imens de holdes lune og klar til servering.

En varmemontre bruges ofte steder hvor kunden selv betjener sig i montren eller som udstilling bag en disk hvor personalet betjener. I alle tilfælde kan du med en varmemontre præsentere dine varer/produkter på en flot og indbydende måde.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Vi har valgt at samarbejde med producenterne Unis, Igloo og Rollergrill, hvor fællesnævneren er god kvalitet til en fair pris. Alle vores kølemontre er af høj kvalitet, produceret i EU, og overholder selvfølgelig alle europæiske standarder.

I vores varierede udvalg af bordmodeller finder du store og små montrer, montrer i forskellige farver og design og skulle der mangle lige netop den montre du ønsker dig, så er du velkommen til at kontakte vores salgspersonale. Så kan vi sammen finde den løsning, der lige netop passer dit behov og ønsker.

1