TERNI er en mindre, men yderst effektiv konvektionsovn fra SARO. Ovnen kan sagtens dække behovet for en god ovn i den mindre og lidt større restaurant.
Konvektion betyder at ovnen anvender cirkulerende varm luft, hvilket giver mere ensartet tilberedning af maden, brødet eller fisken. Ved anvendelse af konvektion skal du huske at have plads omkring dine emner så luften kan komme omkring.
Den varme luft giver desuden en yderligere fordel, nemlig at din madlavning bliver hurtigere. Så har du en opskrift liggende med stegetider ved brug af en konventionel ovn, så vil du hurtigt opdage at tiden skal nedsættes og i mange tilfælde også temperaturen. Det vil sige, at du sparer tid og energi hvis du bruger ovnen effektivt.
Varmluftovnen eller konvektionsovnen har efterhånden overtaget næsten enhver husmors køkken, men især storkøkkener, institutioner og restauranter har taget denne ovntype til sig. For hvem er ikke interesseret i hurtigere og mere effektiv madlavning.
Denne ovntype varmer hurtigere op til den ønskede temperatur, og med den reducerede stege/bagetid kan du derfor spare på energien ved at kunne slukke hurtigere efter endt madlavning.
Forskellige undersøgelser viser en reduktion på 25-30% af tilberedelsestiden ved anvendelse af varmluft, og i et storkøkken er tid som oftest lig med penge.
Ovnen fra SARO kommer med hele 4 plader, så du kan sagtens have flere ting i ovnen på samme tid, og dermed spare tid og kræfter når der skal forberedes til næste servering, eller bestilling.
TERNI er fremstillet i rustfri stål, og er med sit design og materiale let at rengøre efter dagens arbejde.
Afstanden mellem pladerne, hvis flere er i brug, er 75mm og varmen fordeles via to blæsere som fordeler den varme luft i hele ovnrummet.
På ovnen kan der stilles en timer på 0-60 minutter, så du hver gang kan få det samme fine resultat som du fik sidst.
Størrelse B595xD600xH580mm
Ovnrum B360xD400xH350mm
Tilslutning 230V – 50Hz – 2,67kW
Temperatur +60/+300 grader
Vægt 40 kilo
Inkl. 4 plader
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.