• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

PizzaMaster

Den professionelle pizzabager skal selvfølgelig have de rette redskaber når der skal skabes lækre pizzaer, og her er pizzaovnen det vigtigste redskab når vi snakker udstyr.

Pizzaovnen fås i mange varianter og størrelser, så der er en pizzaovn til hvilken som helst pizzabager. Om der skal bages ti eller flere hundrede pizzaer hver eneste dag, så har vi pizza ovnen til netop dit behov.

Ovnen er hjertet i dit pizzeria, så når du skal investere i en ny, eller starte en forretning op, så skal du vælge den rette ovn.

Når der skal vælges pizzaovn, skal du starte med at spørge dig selv, hvilke pizzaer vil jeg bage, og hvor stort et antal kommer jeg til at få igennem forretningen hver eneste dag.

PizzaMaster ovne

Her kan du se vores udvalg af Pizzamaster pizza ovne ...

PizzaMaster tabletop ovne

Vi er ved at opdatere produkterne på denne side, bare ro...

PizzaMaster

Pizza Master, en del af Svenska BakePartner AB, et familieejet svensk firma som er specialiseret i bageovne til pizzariaer og bagerier.

I 21 år har Pizza Master nu leveret kvalitets pizzaovne i mere end 100 lande verden over, og firmaet fortsætter med at vokse, takket være en voksende kundekreds som gennem årene har vist sig meget loyal overfor firmaet og produkterne.

Nøglen til succes er udover kunderne, Pizza Masters dybe passion for ikke kun maskinerne, men også de produkter og fødevarer der skal fremstilles i dem.

Pizza Master lægger en stor ære i at overholde deres eget motto "nye løsninger til gamle traditioner" som er en hyldest eller en erklæring om at maskinerne holder traditionerne i hævd, og er fremstillet efter firmaets passion og kulinariske lidenskab som bunder i stor viden om produkter og traditioner.

Pizza Master lægger mange kræfter i at søge viden om de produkter som ovnene skal bruges til, og kan derfor udvikle lige de maskiner som får det bedste ud af kundernes ideer og ønsker til en god pizza.

Det største sortiment finder du indenfor pizza ovne (Pizza Master) og indenfor bageovne (BakePartner) som tilsammen har over 80 forskellige bageovne med mere end 1000 forskellige kombinationer.  Disse sortimenter regnes for at være det største i verden indenfor elektriske bageovne.

Pizza Master er nok mest kendt for deres ovne der kan bage i ekstremt høje temperaturer (op til 500C)

Den høje temperatur gør blandt andet at ovnene kan bruges til bagning af Nanbrød, Pita, arabisk brød og fladbrød.

De specielle lersten og dampsystemet som benyttes i ovnene, muliggør bagning som traditionerne har budt i mange år, og giver din pizza den sprøde bund med masser af smag.

Varianter

Stenovnen

Pizzaovn med flere dæk (etager)

Bælteovn

Konvektionsovn (varmluft)

Det er den gængse opfattelse, at stenovnen giver de bedste pizzaer, dækovnen giver gode pizzaer, og bælte- og varmluft ovn er de ovne man hælder til hvis mængde er vigtigst.

Men man kan ikke kun vælge ud fra dette. Der er mange overvejelser der skal spille ind når du skal vælge den nye ovn til dit køkken. For eksempel skal du overveje dit behov nøje, pladsen du har til ovnen, og hvilken pizza du gerne vil have ud som resultat. Til sidst er der selvfølgelig også overvejelsen om hvor mange penge du er villig til at investere i din nye ovn, da der også er store prisforskelle på de forskellige pizzaovne.

Hvor meget plads har du til en ovn?

Lille plads:

konvektionsovnen optager ikke nær den samme plads som de andre ovntyper.

Medium plads:

dækovnen optager noget mere plads end konvektionsovnen.

Stor plads:

Bælteovnen kræver en del mere plads end de to forrige, og stenovnen er oftest bygget til at passe ind på en særlig plads i køkkenet.

Hvad har jeg behov for, og hvad kan Pizzamaster tilbyde mig af forskellige ovne

Pizzamaster som Gastroudstyr.dk forhandler, har en serie ovne af topkvalitet, både som gulv- og bordmodeller. I hver serie kan du finde forskellige størrelser af ovnen, alt efter hvad du har behov for i dit pizzeria. Men de har alle kvaliteten tilfælles.

Med Pizzamasters over 20 års erfaring indenfor pizzaovne, så har de lavet ovne hvor der ikke er givet købt på kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed. Falder dit valg på en af disse ovne, er du sikret en ovn du bliver glad for i mange år fremover.

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe mig med

Når en investering som en pizzaovn skal gøres, så er der mange ting man skal overveje før købet og det er her Gastroudstyr.dk kan hjælpe dig. Med vores mangeårige erfaring inden professionelt udstyr til både pizzeria og industrikøkkener, kan vi vejlede og hjælpe dig til at finde den helt rette ovn til din forretning. Du kan trygt henvende dig til en sælger, som vil hjælpe dig til at træffe den rette beslutning for dig og din virksomhed.

1