• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

PizzaMaster ovne

Her kan du se vores udvalg af Pizzamaster pizza ovne fra svenske Bakepartner. Pizzamaster ovne er nok den mest solgte pizzaovn i Danmark og det er bestemt ikke uden grund. Denne pizzaovn er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Ofte møder vi kunder som først har behov for at skifte deres ovn ud efter 15-20 år. Det understreger den høje kvalitet ovnen har. Vi har solgt Pizzamaster ovne igennem de sidste 20 år, og har derfor et stort kendskab til disse ovne. Nogle ovne bliver solgt til pizzeriaer, andre til bagere men de har mange andre funktioner og valgmuligheder, blandet andet fås den med også med damp og med højere ovn rum.

1 til 10 ud af 18

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 18

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Derfor skal det være en Pizzamaster ovn

Med en pizzaovn fra Pizzamaster har dit køkken en ovn som giver det samme flotte resultat hver gang du forbereder en pizza eller et brød.

Det varierede udvalg af ovne giver dig mulighed for at finde lige netop den ovn, der passer bedst i dit pizzaria eller køkken. Om du har brug for en stor eller lille ovn, så kan du finde den rette ovn.

Ovnene kommer som standard med timer til automatisk opstart og sluk, samt ben med dobbelt udtrækshylde. Pizzaovnene fra Pizzamaster er med ergonomisk rigtig design og lavt strømforbrug, så du kan både tænke på udseendet og samtidig spare penge på strømregningen ved at vælge din nye ovn mellem de mange varianter i ovnserien fra Pizzamaster.

Vores mest solgte model er en Pizzamaster 732, som fås i digital eller manuel version. Her kan der være 6+6 pizzaer.

Mangler du en pizzaovn i topkvalitet, så se her hvad vi kan tilbyde fra Pizzamaster.

2