• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Sveba Dahlen P-400/600/800 pizzaovn

Pizzaovne fra svenske Sveba Dahlen kommer i mange versioner. Deres nyeste model hedder p400, p600 og p800. Med denne ovn bringer Sveba Dahlen pizza bagning til et nyt niveau. Den unikke og godt isolerede ovn med dobbelthærdede glas gør ovnen ekstremt energieffektiv. For brugeren betyder det god økonomi ved bagning og bedre fordelt varme, som betyder at pizzaerne er godt bagte uden behov for at flytte dem rundt. Mangler du en professionel pizzaovn til dit storkøkken anbefaler vi en ovn fra svenske Sveba. Alle vores pizzaovne kommer med understel, 2 hylder og digital display.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Fordelene ved Sveba Dahlen pizzaovene

Ovnen har et godt isoleret ovnrum og kan prale med indbygget dobbelt ovnlys, og er via designet let og enkel at arbejde med.

Varmetabet er helt i bund og det kan ses på strømforbruget. Det let-betjente panel giver dig et hurtigt overblik, og er placeret let tilgængeligt på forsiden af ovnen.

Sveba ovnen kan fås i flere forskellige bredder og med flere dæk, og kan derfor dække de fleste behov uanset om behovet er en stor eller lille ovn.

Pizzaovnen giver alt i alt en masse fordele for dig som skal tilberede en lækker pizza hver gang.

1. mindre, meget mindre strømforbrug

2. let og ukompliceret arbejdsgang

3. højere kapacitet da ovnkammeret forbliver varmt imellem bagninger, blandt andet på grund af den gode isolering af kammeret

1