• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Sveba pizzaovn

Den professionelle pizzabager skal selvfølgelig have de rette redskaber når der skal skabes lækre pizzaer, og her er pizzaovnen det vigtigste redskab når vi snakker udstyr.

Sveba pizzaovn

Pizzaovnen fås i mange varianter og størrelser, så der er en ovn til hvilken som helst pizzabager. Om der skal bages ti eller flere hundrede pizzaer hver eneste dag, så findes ovnen der passer til behovet.

Ovnen er hjertet i dit pizzeria, så når du skal investere i en ny, eller starte en forretning op, så skal du vælge den rette ovn.

Når der skal vælges pizzaovn, skal du starte med at spørge dig selv, hvilke pizzaer vil jeg bage, og hvor stort et antal kommer jeg til at få igennem forretningen hver eneste dag.

Sveba pizzaovn

Sveba Classic pizzaovne

Skal du have ny pizzaovn er ovnene fra Sveba

Sveba Dahlen P-400/600/800 pizzaovn

Pizzaovne fra svenske Sveba Dahlen kommer i mange versioner. Deres nye...

Sveba Dahlen

I 1964 opfandt Sveba den roterende rackovn, noget som revolutionerede måden at bage meget på en gang. I dag findes rack ovne i de fleste bagerier og mange har kopieret ideen om rackovnene, men Sveba kan med stolthed sige at de opfandt denne nu meget populære ovntype.

Sveba Dahlen tilhører toppen inden for pizzaovne og har i mere end 60 år været førende inden for produktudvikling af bageovne.  Firmaet har mange forskellige ovne på programmet, og man kan være sikker på svensk topkvalitet uanset hvilken man vælger. Igennem årene er der forsket i nye teknologier, metoder og energiforbrug.

Sveba Dahlen blev grundlagt i 1948 og er i dag mellem verdens førende producenter indenfor udstyr til bagerier.

Hovedkvarteret er beliggende i Sverige (Fristad) med afdelinger i Glimåkra, og Brøndby (Danmark)

Gennem årene har firmaet opbygget en serviceminded virksomhed som lægger stor vægt på den rette service til deres kunder. Sveba følger deres produkt fra start til slut med opsætning, drift og support og har via deres årelange erfaring fundet ud af, at kunderne ofte arbejder både nat og dag. Derfor kan firmaet stolt sige, at de har en af de eneste 24 timers support til kunderne.

Uanset hvor du finder Sveba Dahlen ude i verden er det altid den samme kvalitet og support du får, da firmaet lægger stor vægt at kunne yde den samme service til alle deres kunder. Sveba borger for kvalitet og pålidelighed samt skræddersyede løsninger til forskellige virksomheder, store som små.

Varianter

Stenovnen

Pizzaovn med flere dæk (etager)

Bælteovn

Konvektionsovn (varmluft)

Det er den gængse opfattelse, at stenovnen giver de bedste pizzaer, dækovnen giver gode pizzaer, og bælte- og varmluft ovn er de ovne man hælder til hvis mængde er vigtigst.

Men man kan ikke kun vælge ud fra dette. Der er mange overvejelser der skal spille ind når du skal vælge den nye ovn til dit køkken. For eksempel skal du overveje dit behov nøje, pladsen du har til ovnen, og hvilken pizza du gerne vil have ud som resultat. Til sidst er der selvfølgelig også overvejelsen om hvor mange penge du er villig til at investere i din nye ovn, da der også er store prisforskelle på de forskellige pizzaovne.

Hvor meget plads har du til en ovn?

Lille plads:

konvektionsovnen optager ikke nær den samme plads som de andre ovntyper.

Medium plads:

dækovnen optager noget mere plads end konvektionsovnen.

Stor plads:

Bælteovnen kræver en del mere plads end de to forrige, og stenovnen er oftest bygget til at passe ind på en særlig plads i køkkenet.

Hvor stort er mit behov og hvad lægger jeg vægt på

Falder dit valg på en pizzaovn fra Sveba Dahlen, så har du en ovn du vil kunne glædes over i mange år. Gastroudstyr.dk fører to forskellige linjer af pizzaovne fra Sveba, og de har det tilfælles, at kvaliteten er helt i top. Her kan du også finde en særdeles energivenlig ovn, som stadig kan alt hvad du forventer en pizzaovn kan.

Med en pizzaovn fra Sveba Dahlen gives der ikke køb på hverken kvalitet eller brugervenlighed. Samtidig har du her muligheden for at være rigtig miljøvenlig og spare på den brugte energi når der skal bages pizzaer til de ventende kunder

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe mig med

Når en investering som en pizzaovn skal gøres, så er der mange ting man skal overveje før købet og det er her Gastroudstyr.dk kan hjælpe dig. Med vores mangeårige erfaring inden professionelt udstyr til både pizzeria og industrikøkkener, kan vi vejlede og hjælpe dig til at finde den helt rette ovn til din forretning. Du kan trygt henvende dig til en sælger, som vil hjælpe dig til at træffe den rette beslutning for dig og din virksomhed.

1