• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

RobotCoupe
3.776,00 kr Ekskl. moms 4.720,00 kr Inkl. moms

Robot Coupe cuttertop til R301 type D, rustfrit stål

Varenummer: 63474218

Denne beholder i rustfrit stål er udstyret med en glat dobbeltkniv, automatisk stop-funktion når toppen løftes og med et ergonomisk håndtag.


 

?
3.776,00 kr Ekskl. moms 4.720,00 kr Inkl. moms
-
+

Bestiller du i dag inden kl 12.00, sender vi dine varer i dag såfremt de er på lager.

  • Kan leveres i løbet af 2-3 dage

  • 63474218

3.776,00 kr Ekskl. moms 4.720,00 kr Inkl. moms

Beskrivelse

Detaljer

Med denne Robot Coupe cuttertop, kan du udstyre din Robot Coupe R301 med en professionel top udført i rustfrit stål. Denne beholder i rustfrit stål er naturligvis udstyret med en glat dobbeltkniv, så du effektivt kan blende eller hakke dine madvarer.

Den er udviklet med et gennemsigtigt låg, så du kan følge processen og skabe det ønskede resultat. Cuttertoppen kan indeholde en kapacitet på 3,7 liter, hvilket egner sig til det travle professionelle køkken. Det kan f.eks. være caféer, restauranter, kantiner eller andre industrikøkkener, der kræver en hurtig og effektiv proces, når der f.eks. skal laves puré.

Sikkerheden er i top, da den er udviklet til automatisk at stoppe med at hakke eller blende, så snart du løfter toppen fra motordelen. Derudover er håndtaget udført til at give et ergonomisk og komfortabelt greb, så du let kan løfte den. 

Robot Coupe er kendt for at have udviklet storkøkkenudstyr til de fleste professionelle køkkener i Europa. Der er derfor sikkerhed, for at de indfrier de høje krav og kvalitet for både design, funktionalitet, performance og ikke mindst hygiejnen. Denne cuttertop er eksempelvis udført, så den er let at rengøre og vedligeholde, så hygiejnen altid er i top i dit køkken. Du får dermed en holdbar løsning med et mærke, der værner om kvaliteten alle produkter. 

 

Information:

Materiale:
Skål udført i polycarbonat.

Kniv: Ja, glat dobbeltkniv

Kapacitet: 3.7 liter

 

Højde
Dybde
Bredde

Specifikationer