• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

RobotCoupe
1.895,00 kr Ekskl. moms 2.368,75 kr Inkl. moms

Robot Coupe grøntskærertop til R301 type D

Varenummer: 63474102

Denne grøntskæretop er designet med en større åbning, giver dig 3 muligheder i toppen og har indbygget automatisk genstart funktion.


 


 

?
1.895,00 kr Ekskl. moms 2.368,75 kr Inkl. moms
-
+

Bestiller du i dag inden kl 12.00, sender vi dine varer i dag såfremt de er på lager.

  • Kan leveres i løbet af 2-3 dage

  • 63474102

1.895,00 kr Ekskl. moms 2.368,75 kr Inkl. moms

Beskrivelse

Detaljer

Denne Robot Coupe grøntskæretop er super ideel for dig, som ønsker at udstyre din Robot Coupe R301 med en top der giver dig 3 muligheder i én maskine, når du enten skal hakke, skære eller blende dine madvarer. Denne grøntskæretop er designet med en større åbning til grøntsagerne, så du kan bruge halve kålhoveder eller hele tomater for at øge effektiviteten i køkkenet. Det er ideelt for dig, som driver et travlt storkøkken som f.eks. en café, restaurant eller kantine.

Hvis der skulle opstå en fejl under processen, har denne grøntskæretop en indbygget automatisk genstart funktion, så du ikke manuelt skal være ved blenderen imens. Bladene er udviklet efter høje standarder og krav for det professionelle køkken, hvorfor du får en effektiv løsning, der sikrer dig at få det bedste udbytte ud af de enkelte råvarer. 

model har også en cylinderformet adgang til dine madvarer, hvilket kan være en fordel hvis du vil blende eller finhakke en agurk eller andre aflange frugter og grøntsager. Her har du en omkreds på 58 mm.   

Det er en løsning for dig, som ønsker at spare tid og øge effektiviteten i dit professionelle køkken. Grøntskæretoppen er fremstillet efter de høje krav, der forventes i forhold til kvalitet og design for at blive godkendt i EU.

 

Information:

Ekskl. skiver

Inkl. Udsmiderplade

 

Højde
Dybde
Bredde

Specifikationer