• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

5.170,00 kr Ekskl. moms 6.462,50 kr Inkl. moms

Single Shaker 3hk

Varenummer: HMD200

Kvalitets shaker fra Hamilton Beach Commercial for dig som har brug for en kraftig maskine når der skal serveres lækre cocktails eller milkshakes

?
5.170,00 kr Ekskl. moms 6.462,50 kr Inkl. moms
-
+

Bestilt nu og vi sender på mandag

  • Kan leveres dag til dag ved bestillingen inden 11.30

  • HMD200

5.170,00 kr Ekskl. moms 6.462,50 kr Inkl. moms

Beskrivelse

Detaljer

For dig som elsker en chokerende lækker cocktail eller en iskold milkshake, så er her maskinen der kan hjælpe dig med at lave den. Hurtigt og effektivt, så du eller dine gæster ikke skal vente for længe, men i stedet nyde den kølige drik.

Hamilton Beach har med deres mangeårige erfaring skabt en single shaker til professionelt brug, hvor du kan mixe igen og igen hver eneste dag. Shakeren klare opgaverne dobbelt så hurtigt som de fleste konkurrenter på grund af den kraftige motor som maskinerne leveres med. Motoren er desuden indkapslet i et vandfast hus, og er produceret til at minimere vibrationer.

Kvalitet er en selvfølge når vi snakker maskiner fra Hamilton,  og maskinen vil være en god tilføjelse i ethvert køkken, cocktailbar, eller restaurant hvor der serveres kølige drikke til gæsterne.

Det flotte og tidløse design af shakeren betyder at maskinen også kan stå fremme på disken, så kunderne kan følge med når deres drink eller shake laves.

Når der skal fabrikeres en kølig drink, er det ikke kun ingredienserne som tæller. Erfaring og det rette værktøj betyder mindst lige så meget, og her får du kvalitet og holdbarhed sammen med et flot design.

Shakeren startes let ved tryk på en enkelt knap, men også ved at indføre koppen i kopholderen. Når koppen fjernes stopper maskinen automatisk.

Det kraftige forseglede hus på shakeren er formgivet så rengøring er let efter brug. Samtidig har det formstøbte hus en lille støttefod af rustfri stål, så shakeren altid står sikkert, og fast på bord eller disk.

Leveres med kop i rustfri stål

Kraftig 3 HP motor med 3 indstillinger - indkapslet som let udskiftes

Størrelse 520(H)x165(B)x170(D)mm

Højde 520
Dybde 170
Bredde 165

Specifikationer

Specifikationer

Højde 520
Dybde 170
Længde 165