• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

Zanussi
11.925,00 kr Ekskl. moms 14.906,25 kr Inkl. moms

Sølv Zanussi Røremaskine 8L

Varenummer: 600195

Med denne effektive Zanussi røremaskine får du en kapacitet på 8 liter. Det kan være en fordel, hvis du ønsker at øge din produktivitet i din restaurant, café, kantine eller hvis du drifter et andet professionelt køkken.

?
11.925,00 kr Ekskl. moms 14.906,25 kr Inkl. moms
-
+

Er varen på lager, så bestil inden 12.00 i dag og vi sender i dag!

  • Maskinen er på fjernlager og har 1-2 ugers levering

  • 600195

11.925,00 kr Ekskl. moms 14.906,25 kr Inkl. moms

Beskrivelse

Detaljer

Nu kan du udstyre dit professionelle køkken med et MUST-HAVE produkt, som både kan spare dig tid og kræfter, når du skal lave brød eller kager. Med denne effektive Zanussi røremaskine får du en kapacitet på 8 liter. Det kan være en fordel, hvis du ønsker at øge din produktivitet i din restaurant, café, kantine eller hvis du drifter et andet professionelt køkken.

Røremaskinen egner sig både til det mindre og større industrikøkken. Den passer nemlig til et almindeligt husholdningsstik på 220 Volt, men er egnet til et større eller mindre professionelt køkken.

Maskinens ergonomiske drejeknap lader dig vælge mellem forskellige hastigheder. Der medfølger forskellige røredele, som alle er i rustfrit stål. Et ekstra plus er, at delene tåler opvaskemaskine. 

Zanussi er et italiensk brand, som værner om den italienske kvalitet og design. Zanussi har siden 1916 gået forrest på mange nye og innovative produkter, for at effektivisere det professionelle køkken. Zanussi professionel-serie er et kendt og anerkendt brand for at udvikle og designe storkøkkenudstyr til restauranter, caféer, kroer, kantiner, tankstationer, grillbarer og alle former for industrikøkkener.

Vi er hos Gastroudstyr.dk glade for at kunne tilbyde vores kunder et af markeds bedste priser på Zanussi produkter. Disse produkter egner sig primært til køkkenchefen, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af det udstyr der er til rådighed i køkkenet.

Forinden et produkt kommer online på vores shop, vurderer vi og tester alle produkterne, for at sikre os at produktet indfrier de høje kvalitetskrav, som vi stiller alle vores leverandører. Vi kategoriserer nemlig alle produkter på shoppen efter “god”, “bedre” og “bedst”. Denne Zanussi 8 liters røremaskine i rustfrit stål er kategoriseret som “bedst”.


Tekniske specifikationer:

Bredde 292 mm

Dybde 416 mm

Højde 527 mm

Vægt 21 kg

Strømstik 200-240 Volt

 

Tilbehør:

Kedel til 8L røremaskine

Dejkrog til 8L røremaskine

Spartel til 8L røremaskine

Ris til 8L røremaskine

Højde 527
Dybde 416
Længde 292

Specifikationer

Specifikationer

Energimærkning Link Ikke tilgængelig
Højde 527
Dybde 416
Længde 292