Hvis du nogensinde har spist på en meget fin restaurant, så har du helt sikkert også smagt mad forberedt med sousvidemetoden.
Denne metode til tilberedning af mad er blevet mere og mere udbredt de sidste 20 år, og har også bredt sig til de store og dyre restauranter. De kan nu tilberede og servere endnu bedre mad ved hjælp af sousvide, som bruges til både den simple anretning og det mere sofistikerede måltid.
Rigtig mange steder som serverer mange lækre måltider om dagen, har i dag en professionel sousvide maskine stående i køkkenet. Maskinen sparer tid for dig og personalet når der skal serveres mange anretninger på en gang, eller hurtigt efter hinanden. Alle ved nemlig godt, at en kunde helst ikke vil vente alt for længe på sin bestilling, men samtidig forventer at de får serveret lækker mad med de rette stegeskorper, mørhed og temperatur. Her kan sousviden rigtig bevise sit værd i det professionelle køkken, og hjælpe dig med at lave hurtig, og yderst lækker mad.
Sousviden fra SARO er ikke stor, men effektiv og kan hjælpe dig med at servere lækkert kød for dine gæster. RIVOLI er fremstillet i rustfri stål og har en størrelse der gør, at du let kan sætte den væk når den ikke er i brug.
RIVOLI kan justeres i både tid og temperatur på det digitale display, så du kan tilberede dine produkter præcis som du ønsker det.
Kapacitet 2/3GN
Vand 7-14 liter
Inkl. Rumdelere
Størrelse B360xD402xH300mm
Tilslutning 230V – 50Hz – 0,5kW
Temperatur +45/+95
Vægt 7 kilo