• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Storkøkkenudstyr

Står du og mangler noget professionelt storkøkkenudstyr? - Så er du kommer til det rette sted. Siden 1972 har KS.Rasmussen ApS solgt udstyr til industrikøkkenet, til både små og store virksomheder, og dette er vores nye tiltag, en webshop ved navnet gastroudstyr.dk På gastroudstyr.dk - har vi udvalgt en masse gode produkter baseret på de erfaringer vi har lavet igennem mange års virksomhed, og nogle af de mærker vi forhandler er blandt andet: koge og stegeudstyr fra Italienske Wery, Koge og stege udstyr fra Zanussi og Electrolux professionel, Pizzaovne fra Oem Ali, pizzamaster og Sveba Dahlen. Af andre mærker kan nævnes: Fimar, Avancini, Aurea, Ilsa, Potis, Roller Grill, Igloo, Gastrocool, Silverstar, unis, mareno og Avancini. Med dette udvalg sikre vi at kunne dække de fleste kunders behov med kvalitets udstyr til deres storkøkken.

Dejbehandling

Hos Gastrodustyr.dk – har vi et større udvalg af dejmaskiner, til det ...

Demo/brugt udstyr

Her kan du se hvad gastroudstyr.dk har af brugte køkken maskiner. Vi øn...

Inventar

Vores inventar kategori dækker over rustfrie borde til industri køkkene...

Koge & stegeudstyr

Hos Gastroudstyr.dk er vi ene forhandler af det Italienske mærke...

Køl og frys

På disse sider finder du vores spændende udvalg af k&oslas...

Ovne

Vi forhandler forskellige industriovne fra blandt andet: Gastrocool, Zanu...

Reservedele

På disse sider kan du finde vores udvalg af reservedele, vi sælger prim...

Storkøkkenmaskiner

På disse sider kan du se hvad vi tilbyder af storkøkkenmaskiner, her fi...

Tilbehør

Her finder du gastroudstyr.dk´s udvalg af tilbehør, du finder blandt an...

Står du og mangler noget professionelt storkøkkenudstyr? - Så er du kommer til det rette sted. Siden 1972 har KS.Rasmussen ApS solgt udstyr til industrikøkkenet, til både små og store virksomheder, og dette er vores nye tiltag, en webshop ved navnet gastroudstyr.dk

På gastroudstyr.dk - har vi udvalgt en masse gode produkter baseret på de erfaringer vi har lavet igennem mange års virksomhed, og nogle af de mærker vi forhandler er blandt andet: koge og stegeudstyr fra Italienske Wery, Koge og stege udstyr fra Zanussi og Electrolux professionel, Pizzaovne fra Oem Ali, pizzamaster og Sveba Dahlen.

Af andre mærker kan nævnes: Fimar, Avancini, Aurea, Ilsa, Potis, Roller Grill, Igloo, Gastrocool, Silverstar, unis, mareno og Avancini. Med dette udvalg sikre vi at kunne dække de fleste kunders behov med kvalitets udstyr til deres storkøkken.