• Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Storkøkkenudstyr

Står du og mangler noget professionelt storkøkkenudstyr? - Så er du kommer til det rette sted. Siden 1972 har KS.Rasmussen ApS solgt udstyr til industrikøkkenet, til både små og store virksomheder, og dette er vores nye tiltag, en webshop ved navnet Gastroudstyr.dk På gastroudstyr.dk - har vi udvalgt en masse gode produkter baseret på de erfaringer vi har lavet igennem mange års virksomhed, og nogle af de mærker vi forhandler er blandt andet: koge og stegeudstyr fra Italienske Wery, Koge og stege udstyr fra Zanussi og Electrolux professionel, Pizzaovne fra Oem Ali, pizzamaster og Sveba Dahlen. Af andre mærker kan nævnes: Fimar, Avancini, Aurea, Ilsa, Potis, Roller Grill, Igloo, Gastrocool, Silverstar, Unis, Mareno og Avancini. Med dette udvalg sikre vi at kunne dække de fleste kunders behov med kvalitets udstyr til deres storkøkken.

Brugt storkøkkenudstyr

Her kan du se Gastroudstyr.dk's udvalg af brugt storkøk...

Dejmaskiner til dejbehandling

Hos Gastrodustyr.dk – har vi et større udvalg af ...

Industri Ovne

Hos Gastroudstyr.dk forhandler vi forskellige industriovne

Inventar

Vores inventarkategori dækker over

Koge & stegeudstyr

Hos Gastroudstyr.dk er vi eneforhandler af det Italienske mærke ...

Køl & frys

På disse sider finder du vores spændende udvalg af k&oslas...

Reservedele

På disse sider kan du finde vores udval...

Tilbehør

Her finder du Gastroudstyr.dk´s udvalg af tilbehø...

Står du og mangler noget professionelt storkøkkenudstyr? - Så er du kommer til det rette sted. Siden 1972 har KS.Rasmussen ApS solgt udstyr til industrikøkkenet, til både små og store virksomheder, og dette er vores nye tiltag, en webshop ved navnet gastroudstyr.dk

På gastroudstyr.dk - har vi udvalgt en masse gode produkter baseret på de erfaringer vi har lavet igennem mange års virksomhed, og nogle af de mærker vi forhandler er blandt andet: koge og stegeudstyr fra Italienske Wery, Koge og stege udstyr fra Zanussi og Electrolux professionel, Pizzaovne fra Oem Ali, pizzamaster og Sveba Dahlen.

Af andre mærker kan nævnes: Fimar, Avancini, Aurea, Ilsa, Potis, Roller Grill, Igloo, Gastrocool, Silverstar, unis, mareno og Avancini. Med dette udvalg sikre vi at kunne dække de fleste kunders behov med kvalitets udstyr til deres storkøkken.

1