• 70 60 50 44

    Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Pizzapresser

Her kan du se vores udvalg af pizzapressere, pizza pressere. Vi har 2 slags begge er byggede i Italien og er i høj kvalitet, vi har fra Italienske oem ali og fra Cuppone. Oem er god kvalitet til prisen, her får du en maskine hvor alle kan være med i prisen og stadig have en god Italiensk kvalitet. Med en pizza presser fra Cuppone har du den bedste kvalitet til en meget fair pris, dette er virkelig en arbejdshest som kan producere op til 100 pizzaer i timen.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Har du et pizzaria og har en travl hverdag hvor mange pizzaer skal over disken hver dag, så kender du helt sikkert til manglende tid. Men med en pizzapresse kan du spare  lidt af den manglende tid.

Pizza pressen kan forme dine pizzabunde nøjagtig som du gerne vil have dem. Både i størrelse og tykkelse og med den rette kant. Maskinen kan indstilles helt som det passer bedst for din forretning. Måske du ønsker en tyk kant, måske en tynd men uanset hvad du ønsker, så kan du få lige den form som du ønsker til dine pizzaer.

Du kan få pressen i flere forskellige størrelser, alt efter hvor stor du ønsker dine bunde skal være (30,35,40,45 og 50 cm)

Med en pizzapresse sparer du således tid ved hver eneste pizza du fremstiller,  og samtidig får du en maskine der igennem flere år er en pålidelig følgesvend i køkkenet.

Maskinen er fremstillet og designet til let betjening og en rengøring der gøres lettere af de rundede hjørner og den rustfri stål som maskinen er fremstillet i.

Skulle du have specielle ønsker, eller har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte vore sælgere.