• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Pizzapresser

Her kan du se vores udvalg af pizzapressere. Vi har 2 slags, som begge er byggede i Italien og er i høj kvalitet. Vi har fra Italienske Oem ali og fra Cuppone. Oem er god kvalitet til prisen. Her får du en maskine, hvor alle kan være med i prisen og stadig have en god Italiensk kvalitet. Med en pizzapresser fra Cuppone har du den bedste kvalitet til en meget fair pris. Dette er virkelig en arbejdshest som kan producere op til 100 pizzaer i timen.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Pizzapresser Cuppone

  Pizzaformer/presse for dig som vægter kvalitet højt, og gerne vil have en pålidelig hjælp i køkkenet når der skal formes pizzaer til alle gæsterne

  Vis detaljer
  23.900,00 kr Ekskl. moms 29.875,00 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Derfor skal du have en pizzapresser i dit professionelle køkken

Har du et pizzaria og har en travl hverdag hvor mange pizzaer skal over disken hver dag, så kender du helt sikkert til manglende tid. Men med en pizzapresser kan du spare lidt af den manglende tid.

Pizzapresseren kan forme dine pizzabunde nøjagtig som du gerne vil have dem. Både i størrelse og tykkelse, og med den rette kant. Maskinen kan indstilles helt som det passer bedst for din forretning. Måske du ønsker en tyk kant, måske en tynd men uanset hvad du ønsker, så kan du få lige den form som du ønsker til dine pizzaer.

Du kan få pressen i flere forskellige størrelser, alt efter hvor stor du ønsker dine bunde skal være (30,35,40,45 og 50 cm)

Med en pizzapresser sparer du således tid ved hver eneste pizza du fremstiller,  og samtidig får du en maskine der igennem flere år er en pålidelig følgesvend i køkkenet.

Maskinen er fremstillet og designet til let betjening, og en rengøring der gøres lettere af de rundede hjørner og den rustfri stål som maskinen er fremstillet i.

Skulle du have specielle ønsker, eller har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte vores sælgere.

1