• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Coup de feu

Har du et lækkert gaskomfur i dit køkken og har til tider brug for en kogeplade, hvor du kan fremstille eller holde en servering varm. Så kunne en coup de feu måske være den helt rette løsning for dig.

Gastroudstyr.dk fører både enkelte og dobbelte af disse støbejernsplader. Pladerne alene, med ovn eller sammen med gasblus og ovn.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

På en coup de feu kan du holde varm og tilberede på samme tid, for alt efter hvor du placerer pladen på dit komfur, vil du have meget varme zoner, samt mindre varme zoner på pladen. Vores udvalg dækker komfurer med coup de feu til både det store og lille køkken.

Med en coup de feu kan du med et enkelt produkt dække behovet for et gaskomfur samt en stegeplade, og på den måde spare både plads og tid i dit køkken.

Står du med en større servering med flere forskellige tilberedninger, kan du med en coup de feu holde alle gryder og pander indenfor det samme område, så du ikke spilder plads og tid på at komme rundt i køkkenet i stedet for at passe maden og den rette tilberedning.

En coup kan variere i temperatur lige fra 150 til 500 grader alt efter hvor du har placeret pladen over en varmekilde. Det vil sige at du blandt andet kan koge en gryde pasta på den varmeste del, imens du har saucen til at simre stille og roligt på den ydre del af pladen.

Alle coup de feu i vores udvalg er produceret af Zanussi som er kendt for deres kvalitetsprodukter, og har ydersider af rustfri stål som gør den daglige rengøring lettere.