• Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Friture

Gastroudstyr.dk sælger også professionelle friture til dit storkøkken. Vi har blandet andet: Wery friture, Zanussi friture og andre billigere mærker af friture. Vi har friture i bordmodeller, samt gulvmodeller. Vi har også gasfriture og naturligvis friture som kører på EL. Vores mest populære friture er fra Zanussi og Wery, begge friture er lavet i Italien og er produceret i den højeste kvalitet. Ønsker du en enkelt eller dobbelt friture af den bedste kvalitet tilbyder vi Wery´s 600 series, ønsker du en større kan vil tilbyde Zanussi Professionel 700 og 900 series. Ønsker du en billige friture, men stadig en professionel friture har vi Easyline som er produceret uden for EU. Det er ikke den bedste kvalitet vi har, men prisen er, så alle kan være med.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Lidt om vores friture til storkøkkener

I næsten ethvert storkøkken vil en industri frituregryde have en central placering. Uanset om du har valgt bord eller gulvmodellen, så er den ofte et vigtigt redskab i den daglige tilberedning af mad i køkkenet.

Du har brug for et arbejdsredskab, som med stabilitet kan præstere hver eneste gang da en friture ikke længere kun anvendes til pomfritter, men til mange forskellige opgaver når der skal steges frost og kølevarer.

Om du har valgt Mareno, Zanussi eller en Wery friture så har du stadig den samme stabilitet, den samme sprødhed og den samme garanti for et godt resultat at servere for dine gæster.

En frituregryde kan bruges til mange ting som for eksempel pomfritter, bøffer, indbagterejer og som noget ganske uvant for os danskere, også til desserter.

Frituren til dit køkken kan være lille eller stor, el eller gas og vore sælgere står gerne til rådighed med råd og vejledning, så du får valgt det rette til dit køkken. En frituregryde kan både være en enkelt eller dobbelt friture.

Det handler ofte om plads, eller om man har el eller gas til sin rådighed.

Du skal tillade dig selv at være kræsen i dit valg, for kun på den måde får du et arbejdsredskab du bliver glad for i mange år.

Om du laver mad i et storkøkken, en grillbar eller et mindre cafeteria så skal du have en frituregryde som hver dag opfylder de krav du stiller til kvalitet. Samtidig skal du vælge en friture som gør den daglige rengøring lettere, ved blandt andet at have afrundede hjørner og helstøbte kar.

Det er også vigtigt at tænke effekt ind i ydelsen og størrelsen på ens friture, på en wery friture er der feks enten ydelse på 6kw på 10 liter eller 9kw på 10 liter. Det er en god ydelse, har man feks en 14 liters friture på kun 6kw vil den ofte være for langsom.

Med den rette frituregryde kan du hver dag servere lækkert mad til dine gæster, og de kan forvente den samme fine kvalitet næste gang de kigger forbi.

1