• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Industri komfur

Som kok eller køkkenchef har du brug for at have de rette redskaber til at kreere dine mesterværker. Et af de centrale punkter i ethvert køkken er komfuret, som selvfølgelig skal passe til dit behov. I et storkøkken eller et professionelt køkken har du behov for et industri komfur. Det er det eneste der kvalitetsmæssigt kan leve op til jævnlig brug og høj slitage. 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Der findes komfurer i mange udgaver, både modeller til bord og gulv. Hvilken du vælger kommer sikkert an på hvor meget plads du har i dit køkken, og hvor mange blus du eventuelt har brug for hver eneste dag for at kunne servicere dine kunder bedst muligt.

På markedet findes mange forskellige ovne og komfurer, og at finde det rette er ikke altid lige let. Men når du skal vælge et komfur, så tillad dig selv at være kræsen da det ikke kan betale sig at spare på kvaliteten. Det er vigtig at du har det rette redskab når maden skal tilberedes, både for din og dine gæsters skyld.

Vores udvalg tæller både el og gaskomfurer med ovn i forskellige størrelser, så uanset hvor stort dit køkken og dit behov er, så kan du finde det komfur som passer bedst i din forretning.

Inden du vælger nyt komfur skal du overveje:

1. behov - hvor mange blus har du behov for at have til rådighed

2. plads - hvor meget plads har du til et komfur eller til kogeplader

3. tilslutning - el/gas

4. ovn - skal dit nye komfur have ovn, og i så fald er den med selvrens, grill etc.

Hos Gastroudstyr.dk er vi klar over, at driftsikkerhed, hygiejne og kvalitet ligger vore kunder på sinde, så vores udvalg tæller komfurer af høj kvalitet. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte vore sælgere inden du bestemmer dig for et nyt komfur til køkkenet, så vi sammen kan finde det helt rette til dig.