• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Kogebord

Kogebordet er ofte midtpunktet i køkkenet, uanset om det er el eller gas, om bordet er enkelt eller dobbelt. Bordet er stedet hvor du tilbereder den næste lækre servering, når du for eksempel har stillet op med et mobilt køkken til fester, markeder, festivaler eller andre begivenheder der kræver at maden laves på stedet.

1 til 10 ud af 21

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 10 ud af 21

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Uanset hvor du tilbereder dine retter så skal du kunne regne med dine apparater, og ved at vælge et godt og stabilt kvalitets kogebord, har du altid et pålideligt apparat til rådighed.

Med et kogebord kan du stege, koge eller opvarme diverse retter, så du altid kan servere dine produkter til tiden og med den samme selvfølgelige kvalitet som altid.

Vores udvalg af kogeplader/borde er skabt til dagligt brug og designet til at sikre kvalitet og driftsikkerhed. For er dine kunder sultne så skal udstyret bare virke, så maden kan serveres uden problemer.

Hos Gastroudstyr.dk føres et varieret udvalg i gas og el kogeborde, med kogeplader eller keramisk plade. Så der er rig mulighed for at finde lige netop det bord, som passer bedst til din behov. Vores rådgivere er altid klar med gode råd når der skal vælges et kogebord, så vi sammen kan sikre du får det rette kogebord til din forretning.