• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Kyllingegrill

Den danske sommer er kort, men det behøver grillsæsonen ikke at være. Med en kyllingegrill med Rotisserie i køkkenet kan du forlænge de varme dage med lækkert grillmad i det uendelige, og hvem ønsker ikke lækker, saftig og sprød kylling hele året. Rotisserie med motor giver dig samtidig stor frihed i køkkenet, da den laver det meste af arbejdet for dig. Når først stegen, kyllingen eller majskolben er placeret over ilden, så klarer Rotisserien resten og sørger for at vende og dreje for et ensartet resultat.

1 til 10 ud af 16

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 16

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Rotisserie er kort fortalt en grill hvor du placerer dit kød, din kylling eller hvad du nu skal have grillet, på et spyd. Det kan være hele kyllinger eller stege, men kan også være udskæringer. Den vandrette Rotisserie bruges mest til kyllinger, stege eller grøntsager, mens den lodrette ofte ses brugt til f.eks kebab eller shawarma.

Ved hjælp af en motor drejes dit kød nu stille og roligt, og bliver derved stegt meget ensartet og i sin egen saft.

Metoden og ordet Rotisserie stammer fra Frankrig helt tilbage til omkring år 1400, hvorfra det så har spredt sig til det meste af verden. Flere steder har man en rotisseur, som er den person i køkkenet som står for diverse grill tilberedninger.

En grill med rotisserie fås i mange variationer, lige fra den konventionelle ovn med et drejespyd til en professionel kyllingegrill med mange spyd, og kan være til elvarme eller åben ild som i en almindelig grill.

Det siges at man skal stille sin rotisserie til at dreje lidt hurtigere i begyndelse af stegetiden, for at få varmet kødets indre uden at brænde det ydre. Hvorefter farten sættes ned til 6 runder i minuttet, som siges at være den ideelle fart til de fleste udskæringer eller stege/kyllinger.

I gamle dage blev metoden ofte brugt i herskabskøkkener hvor f. eks en køkkenpige eller dreng blev sat til at dreje spyddet med den påsatte hele kylling eller steg, så herskabet kunne få en sprød og lækker madoplevelse. Det var hårdt arbejde, og heldigvis har man i dag fundet ud af at sætte en motor til det grove. Men du får stadig en kyllingegrill der giver dig og dine gæster en lækker kylling hver gang.

Hos Gastrodstyr.dk - sælger vi 2 slags rotisserie, fra producenterne MCM som er fra Spanien, og CB italy som er fra Italien som navnet også siger. Er det muligt at have gas i køkkenet anbefaler vi altid man bruger GAS/ILD da det giver den bedste smag.