• Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Lavastensgrill

Den helt perfekte bøf, findes den ?

Det er nok svært at svare på, men du kan i hvert fald gøre dit til at dine gæster synes de har fundet den.

Med en lavastensgrill får du den helt perfekte stegning af din bøf eller andet du vælger at stege på grillen. Du får den rette grillskorpe og et flot resultat hver gang.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

lavastensgrill opvarmes lavastenene ved hjælp af gas , hvor en stålplade eller rist lægges over. På denne rist lægger du så kød, grøntsager eller fisk og får et flot grillet resultat at servere for de ventende gæster. Varmen kan let reguleres på fronten af grillen, og overskydende fedt opsamles i en skuffe, så du let kan tømme og rengøre.

En lavastensgrill holder varmen langt længere end en almindelig grill, og for at spare gas kan du skrue ned eller slukke det ene blus såfremt du har valgt en version med to eller brændere.

Vores udvalg tæller grills som alle er udført i rustfri stål, og designet for lettere daglig rengøring. I et travlt køkken er den daglige rengøring vigtig, men kan den gøres lettere og hurtigere, så har man tid til andre vigtige gøremål.

Vi har valgt at føre lavastensgrills fra Zanussi, Wery og Fimar og der kan i vores sortiment findes både enkelte og dobbelte grills. Så uanset om du har et stort eller lille køkken, så kan vi sammen finde den rette grill.

1