• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Pastakoger

Har du pasta eller spaghetti på menukortet vil du helt sikkert have god nytte og glæde af en professionel pastakoger i dit storkøkken.

Med en pastakoger vil du spare tid og besvær hver gang der skal koges en gang pasta til den næste servering. Samtidig får du en perfekt kogt pasta hver gang, hvilket dine kunder helt sikkert vil glæde sig over.

Pastakogeren er velegnet til kogning af store portioner af pasta og spaghetti, men også til kogning af grøntsager i større mængder. Så at have en pastakoger i køkkenet giver mange muligheder for at spare tid, når mange serveringer skal gøres klar på en gang.

Med en pastakoger har du hele tiden kogende vand, så du sparer tid og ikke skal vente på en ny gryde med vand som koger, til den næste portion pasta der skal koges.

 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvorfor skal jeg vælge at købe en professionel pastakoger

Hvis du har en forretning hvor pasta og spaghetti er hovedingredienserne på dit menukort, så skal du koge mange gange i løbet af en dag, og ofte større portioner. Med dette apparat kan du klare disse opgaver let og få et godt resultat hver eneste gang.

At stå med en almindelig gryde til kogning af så meget pasta, er næsten umuligt hvis man står i et travlt køkken hvor mange portioner skal serveres hele dagen. Her er pastakogeren næste uundværlig, og vil frigive tid for dig, til at tage dig af andre ting. Du kan for eksempel arrangere saucen til den lækre pasta imens den koges til perfektion.

Fordelene ved at have en pastakoger i køkkenet

Når du vælger at installere en pastakoger i dit køkken eller restaurant, får du en maskine du kan bruge til rigtig mange ting. Det er nemlig ikke kun pasta du kan koge, men også alt fra fisk til grøntsager. Samtidig er pastakogerne designet til at være rengøringsvenlige, så du eller dit personale også sparer tid og kræfter på den daglige rengøring.

Hvis jeg nu ikke har behov for at kunne koge store portioner, men i stedet mange mindre

Hvis du ikke har det store behov for at kunne koge pasta til 20 serveringer ad gangen, men kun til 5, så har Gastroudstyr.dk også pastakogere til at dække dette behov.

Hvilke varianter kan jeg vælge

Hos Gastroudstyr.dk kan du finde et varieret udvalg af pastakogere. Du kan finde dem i enkelt, dobbelt, bordmodeller eller gulvmodeller. Så uanset dit behov, så findes der en pastakoger der passer.

Som nævnt, findes der både gulv- og bordmodeller så du kan også få den passet ind i køkkenet der hvor der er mest plads at give af, på bordet eller gulvet.

Det er samtidig muligt at vælge en pastakoger som anvender enten elektricitet eller gas. Så du kan vælge ud fra hvilken tilslutning du har mulighed for i dit køkken.

Alle vores modeller i sortimentet er fremstillet i rustfri stål og er designet så den daglige rengøring gøres lettere.

Da vi fra erfaring ved at vores kunder ønsker driftssikre maskiner, så er vores udvalg selvfølgelig i høj kvalitet, som klarer udfordringerne i selv det travleste køkken.

Hvad kan Gastroudstyr.dk tilbyde dig

Hos Gastroudstyr.dk har vi mange års erfaring med udstyr til det professionelle køkken, og kan derfor vejlede og hjælpe dig, når det rette udstyr skal findes.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores sælgere, som kan hjælpe dig lige fra overvejelsesfasen til det øjeblik hvor du bestemmer dig til dit nyt produkt til køkkenet.

Inden du køber din nye pastakoger

Når du har fundet ud af, at en pastakoger er lige det du mangler, så er der et par ting som du skal overveje, og eventuelt få en sælger til at vejlede dig omkring.

 • el/gas
 • kapacitet
 • effekt
 • størrelse - gulv eller bordmodel

Du kan se i vores varierede udvalg om vi har lige hvad du ønsker dig, men fortvivl ikke hvis ikke lige du synes du kan finde det rette. Vores sælgere er erfarne og dygtige, og kan sammen med dig finde det du behøver i lige netop din forretning.