• Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Stegeplader

En stegeplade kan bruges til meget i det moderne og meget travle køkken. De kan bruges til alt fra stegning af pølser, over wokmad til burgere, fisk og grøntsager.

Stegepladen kan du få med glat overflade, men også med rillet så du får det klassiske grilllook når du for eksempel steger en lækker bøf.

Hvilket behov har jeg for en ekstra stegemulighed

Har du nok plads i dit køkken til at stege og svitse, eller har du ofte brug for lige en plade mere hvor du kan stege den næste bøf. Eller føler du ofte, at dine muligheder er begrænset, da pladsen i dit køkken er mere eller mindre opbrugt.

Ved at anskaffe en stegeplade, eller flere, som kan stå på bordet i stedet for at optage gulvplads, så får du denne ekstra stegemulighed.

Anvendelsen af en stegeplade er let og tilgængelig, og kvaliteten er fuldt ud det samme som anvendte du et komfur.

1 til 10 ud af 28

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 10 ud af 28

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hvor ville en stegeplade ofte blive anvendt

Der er mange anvendelsesmuligheder i en stegeplade, og dermed mange steder den ville passe ind. I en grill ville den kunne anvendes til grillpølsen og burgerbøffen. Da en grill ofte har begrænset plads at give af, er en stegeplade et godt alternativ til at have et stort komfur, da den fylder meget mindre.

I storkøkkenet i restauranter, kantiner eller andre store steder finder stegepladen også plads. Igen er det ofte pladsspørgsmålet der afgør sagen. Der er travlt og der skal mange serveringer igennem på en dag, så den ekstra plads til bøf, fisk, grøntsager eller spejlægget bliver værdsat.

Hvorfor vælge en stegeplade fremfor et komfur

I et tætpakket køkken hvor der skal mange anretninger igennem på kort tid, er der som oftest også godt fyldt op med diverse maskiner og apparater. Derfor ser mange på størrelsen af deres næste anskaffelse, og ikke kun pris og kvalitet.

Da stegepladen fås i flere størrelser, er det ikke noget problem lige at finde den man har plads til. Samtidig har man også muligheden for at pakke pladen væk i et skab, såfremt den ikke skal bruges. Så står den ikke og optager plads for andre redskaber der også skal bruge plads på bordpladen.

Stegeplader varmes hurtigt op, og har en ens varme på hele pladen, så det ikke betyder noget hvor du lægger bøffen. En stegeplade er desuden velegnet til længerevarende brug, og er designet så den er let at rengøre.

Hvad skal du overveje før et køb

Noget af det første du skal overveje før du vælger en ny stegeplade, er dit behov. Er det stort eller lille, og har du overskud af el i dit køkken så du skal vælge en el-tilsluttet. Eller skal du eventuelt overveje om det er en stegeplade tilsluttet gas du skal vælge.

Ud fra det behov du måtte have, kan du vælge en enkelt eller en dobbelt stegeplade.

Dernæst skal du overveje om du helst vil have en glat eller en rille plade, eller om du måske vil have en kombination af begge.

Til sidst er der jo selvfølgelig økonomien; indkøb og pladens forbrug på længere sigt.

Hvad kan Gastroudstyr.dk tilbyde dig som kunde

Når der skal vælges nyt udstyr til dit køkken, så står Gastroudstyr.dks sælgere gerne til rådighed med hjælp og vejledning. På den måde finder vi sammen den helt rigtige løsning for dig og din forretning.

Gastroudstyr.dk kan vejlede, og kan derud over tilbyde både finansiering og forsikring af dit nye produkt.

En stegeplade eller måske flere, kan være en vigtig del af dit køkken, så at finde den rette der gør din hverdag lettere, er vigtigt for os som forhandler.

Vores sælgere har mange års erfaring i netop professionelt køkkenudstyr, så at tage en med på råd giver dig den bedst mulige vejledning og hjælp.