• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Stegeplader

Gastroudstyr.dk har et stort udvalg af professionelle stegeplade, som kan bruges til mange forskellige ting. Nogle af vores kunder bruger dem til at stege pølser, som en pølsesteger, andre bruger den til burgere eller som en stegeplade til wok mad. Vi har to kvaliteter af stegeplader, som den bedste løsning har vi Italienske Wery og stegeplader fra Zanussi. Vi har også billigere mærker hvis man skal finder noget under et særligt budget. VI har også stegeplader med crome overflade, samt riller, dog anbefaler vi vores kunder at købe en EL grill i stedet for en stegeplade med riller.

1 til 10 ud af 28

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 10 ud af 28

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

El stegeplader og gas

Uanset om du skal lave mad til få, til flere eller til rigtig mange, så har du brug for en eller flere stegeplader.

Da du har mulighed for både el og gasplader skal du tænke på hvad netop dit behov er. Har du flere pladser i køkkenet til flere el brugende apparater, eller skulle du måske vælge en gasplade. Når du skal finde lige netop den stegeplade som passer til dit behov, skal du samtidig tænke over hvad du skal bruge den til, samt hvor meget den eventuelt skal bruges.

Er det frosne råvarer der ofte skal på stegepladen, så køles den hurtigt ned og du har derfor brug for en lidt kraftigere model hvis ikke kødet skal koges på pladen i stedet for at steges. Er det derimod længere tids stegning og færre gange dagligt, så kan du måske nøjes med en som har lidt mindre effekt. Stegeplader findes med en glat overflade samt med riller som giver det mere grillagtige udseende på dit kød.

Skal du bruge din plade til for eksempel pølser eller burgere, så anbefaler vi den glatte plade. Men skal du stege den store flotte steak så er den rillede variant måske det rette valg. At finde den rette plade er ikke let, men i sidste ende betaler det sig at være grundig inden du køber. Stegepladen er en vigtig del af dit køkken, og med det rette valg får du flotte resultater. Selvom du måske har et mindre behov, kunne du overveje en variant med to stegeplader hvor du kan stege og holde varm på samme tid. Selv i et mindre køkken kan du have brug for at holde en bøf varm imens du steger den næste, så de kan serveres samtidig til de ventende gæster.

Stegepladerne er udført i rustfri stål/chrome med afrundede og fuldsvejsede kanter for en lettere rengøring efter brug. På pladerne er der desuden monteret stænkplader som beskytter både dig og omgivelserne i køkkenet.