• 70 60 50 44

    Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Vandbad / Bain marie

Her kan du se Gastroudstyr.dk udvalg af flotte professionelle vandbad eller Bain marie som denne maskine også er kaldt.
Vandbad fåes i de billige udgaver til omkring 1000.- kroner, og helt op til flere tusinde alt efter størrelse eller kvaliteten.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Bain marie / Vandbad er et helt fantastisk redskab i køkkenet

Når maden skal holdes varm imellem serveringerne, så er et vandbad eller en bain marie ofte uundværlig.

Skal saucen for eksempel holdes varm er det let at sætte skål eller gryde ned i et tempereret vandbad, så man hele tiden har lun sauce at servere når ordren kommer ind. Man har jo ofte nok at se til i et storkøkken, og gæsterne vil gerne have deres servering indenfor rimelig tid. Så at kunne holde diverse retter eller tilbehør lunt på en energirigtig måde, betyder meget for den daglige travlhed.

Et vandbad fås i lige den størrelse som du har brug for i dit køkken, uanset om du har brug for et stort eller et mindre. Hvad det kan bruges til i det moderne storkøkken er faktisk kun op til din fantasi.

Hvilken størrelse du vælger kan være ud fra om du har brug for lidt eller meget plads og om du evt. har brug for at sætte kantiner ned i badet.

Vandet i en bain marie kan reguleres efter behov, så man let kan vælge om noget skal holdes varmt eller lunt i for eksempel en buffet. Ved at benytte sig af et vandbad kan man lune uden at brænde på når saucen eller grønsagerne skal holdes lune til de sidste gæster har fået deres servering.

Det professionelle vandbad til brug i et storkøkken er produceret i rustfri stål og armerede varmelegemer for at undgå overophedning af en tom beholder, samt fuldsvejsede kar med afrundede kanter der gør den daglige rengøring lettere.

Rent praktisk fylder man vand i bunden af maskinen op til de 2 mærker, så placere man kantinerne sådan at du har det ønskede antal de til saucer man evt ønsker at benytte.
Et vandbad på 1/1 GN vil typisk kunne holde til 6 x 1/6 Kantiner eller 3 x 1/3 Kantiner. Man kan også vælge at have låg på ens kantiner.
Alle vandbad er uden kantiner.

OBS. Et vandbad er ikke en sousvidemaskine, det er det alt for upræcist til, samt har den ikke samme isolation niveau som Sousvide maskiner, du kan se vores udvalg af sousvide maskiner her: https://gastroudstyr.dk/storkoekkenudstyr/storkokkenmaskiner/sousvide-maskine.html

To top