• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Backbar køleskab

Et backbar køleskab er meget brugt som udstilling i diverse beværtninger og restauranter så kunderne kan se hvad de kan få at drikke til deres servering. Med de mange muligheder for design og udseende, kan man med at sådan køleskab sagtens indrette sig med en bestemt stemning bag baren eller disken.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Backbar køleskabe er perfekte til restauranter og barer

Navnet backbar kommer næsten som det lyder fra, at køleskabet som oftest står bar baren og viser diverse drikkevarer frem på en flot, hygiejnisk og indbydende måde.

Et flaskekøleskab kan fås med både skydelåger og almindelige døre, og med for eksempel alufinish på dørene. Gastroudstyr.dk har valgt at samarbejde med CoolHead som er kendt for en god kvalitet og en flot finish på deres skabe. Om man vælger med skyde eller hængslede døre kan være et spørgsmål om plads. Et skab med skydedøre kræver ikke den samme udenomsplads som et med døre der åbnes ud af. Så inden man vælger sit skab og det design der ønskes, skal man lige overveje hvor skabet eventuelt skal stå.

Et backbar køleskab er ikke egnet til fødevarer, men ideelt til diverse drikkevarer. Derfor kaldes et backbar skab også ofte et flaskekøleskab, eller et displayskab fordi det bruges til at vise nedkølede drikkevarer frem.

At kunne vise sine produkter frem for kunderne på en flot måde betyder meget for en kundes lyst til at købe.

Backbar bruges i mange forskellige typer forretninger som kaffebarer, kantiner, restauranter, køkkener, diskoteker hvor en udstilling betyder meget for salget. Et backbar eller displayskab ses også ofte i supermarkeder hvor kunderne skal fristes til en kølig drik på indkøbsturen.