• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Blæstkøler / fryser

Skal du have kølet dine madvarer/produkter ned i en fart så er en blæstkøler måske lige det du står og mangler i dit køkken.

I det moderne storkøkken kan du ofte opleve, at hurtig nedkøling er svært. Men med en blæstkøler er problemet løst hurtigt og simpelt.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

En køler af denne slags køler dine madvarer ned på ganske kort tid ved hjælp af kold blæst, og kan nedsætte temperaturen fra for eksempel 90 til 3 grader på kort tid.

Blæstkøling er en  metode til afkøling af levnedsmidler; tilsvarende anvendes blæstfrysning til frysning af levnedsmidler. Mekanisk luftcirkulation sikrer hurtige temperaturfald, hvorved bakterievækst og andre kvalitetsforringelser bremses mere effektivt.

Med en blæstkøler fra GastroCool får du dine madvarer nedkølet hurtigt, effektivt og hygiejnisk. Derved bevares vitaminer, duft, smag og farve samtidig med at holdbarheden forlænges.

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at føre blæstkølere/frysere fra GastroCool, som er velkendt for deres høje standarder og kvalitet.

Har du eventuelt brug for yderligere råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte vore sælgere som gerne svarer på spørgsmål, og hjælper dig til at finde den rette køler.