• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Flaskekøleskab

Et flaskekøleskab er som oftest et skab med enten hængslede eller skydelåger i glas hvor kunden kan se hvilket udvalg du har af drikkelse på en pæn og indbydende måde. Flaskekøleskabet kan anvendes bag baren eller disken eller som fritstående i forretningen til selvbetjening af kunderne. Vi har også et stort udvalg af almindelige industrikøleskabe og industrifryseskabe. Du kan også købe backbar køleskabe.

1 til 10 ud af 13

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 13

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Flaskekøleskabe giver gode kundeoplevelser

Flaskekøleskabene kan fås i flere varianter og i forskelligt design, så det er muligt at få lige netop det skab som passer bedst i din forretning både i størrelse, udseende og design.

Varianterne med skydedøre kræver lidt mindre plads og kan derfor med succes anvendes hvor pladsen måske er lidt trang, men hvor det stadig betyder meget for kundens oplevelse at have adgang eller udsigt til køleskabet.

Vores udvalg i flaskekøleskabe er varieret og alle fra producenten CoolHead som er kendt for udsøgt kvalitet og design, samt produkter til fair priser.

Uanset om du har brug for meget eller lidt køleplads til dine flasker, så findes der i udvalget et passende skab. Flaskekøleskabene findes nemlig i både enkelte og dobbelte, og med forskellige dørløsninger og finish.