• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Industri fryseskab

I et hvert moderne storkøkken er fryseskabet et centralt  og u-undværligt punkt. Opbevaring af råvarer og færdigtilberedt mad kan simpelthen ikke lade sig gøre uden at have et stort industrifryseskab.

Der er mange regler for hvordan madvarer skal opbevares og vores udvalg opfylder naturligvis dem alle. Så du kan trygt gå på jagt efter dit nye fryseskab i vores varierede udvalg.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Industrifryseskabe der er perfekte til storkøkkener

På denne side kan du se vores udvalg af professionelle industrifryseskabe til dit storkøkken. Af mærker forhandler vi Frenox, Mastercool og Zanussi, alle har vi valgt nøje efter deres kvalitet og driftsøkonomi.

Vores bedste mærke indenfor køling er Zanussi professionel som har en stort drifts sikkerhed, god drifts økonomi mht. el forbrug og som generelt er Italiensk topkvalitet.

Af vores lidt billigere mærker har vi professionelle køle og fryse skabe fra Frenox og Mastercool, begge er produceret i Europa, og sikrer dig en høj kvalitet, med øje på energi besparelse.

Vi har igennem mange år forhandlet alle mærker, og det generelle træk ved produkterne er driftsikkerhed og et flot design.

Når du har vurderet hvad du mangler i dit køkken, så kan vore sælgere hjælpe dig med at finde lige det skab der bedst dækker det behov du har.