• 70 60 50 44

    Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Køleopsats og Kantiner køler

Køleopsats eller kantinekøler findes i 2 forskellige kvaliteter, vi har både kølevitrine produceret i Italien og uden for EU. Som vores bedste brand har vi valgt den Italiensk produceret Mastercool, som har en god isolering og er meget driftssikker. Der udover har du mange muligheder at vælge imellem, samt mulighed for at have motoren placeret i venstre side.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

En køleopsats giver gode udstillingsmuligheder

Som vores økonomi løsning har vi Coolhead, som er en billigere løsning, men bestemt ikke en dårlig.

Denne løsning af leveret af et Italiensk firma, men produceret i Kina. På den måde kan priserne holdes nede samtidig at der leveres et kvalitetsprodukt..

Vi har solge begge mærker af køleopsatser igennem mange år, og kan varmt anbefale begge til vores kunder som ønsker god kvalitet til en yderst fair pris.

Disse køleopsatser kommer med glas top, i hærdet glas som afskærmer dine produkter fra kunderne, sådan de evt. ikke kan række indover og eller komme til at nyse ned i produkterne. Det er valgfrit om man ønsker at montere denne glas opsats, men den følger altid med.

Denne type maskine har en meget lille motor, og der er derfor ikke plads til afrimning, derfor vil der altid lægge is i bunden af maskinen, som skal fjernes engang imellem.

Man bruger ofte maskinen om dagen, og når  restauranten lukker, så  tages alle varer ud af køleopsatsen og sættes ind i en enten fryser eller et  køleskab. Maskinen slukkes og man lader isen smelte. Når man så kommer næste dag, kan man fjerne det vand der er smeltet fra isen samt rengøre maskinen, tørre den af, og tænde igen, og maskinen er nu klar til en dags arbejde igen.

Husk engang hver 14. dage at tage motor coveret af og rengøre maskinen sådan der ikke opsamler sig meget støv mm. (dette er specielt vigtig i pizzeriaer, da der ofte er meget mel i luften som bliver suget ind)

To top