• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Industrikøleskabe

I et hvert moderne storkøkken er køleskabet et centralt  og u-undværligt punkt. Opbevaring af råvarer og færdigtilberedt mad kan simpelthen ikke lade sig gøre uden at have et stort industrikøleskab.

Der er mange regler for hvordan madvarer skal opbevares og vores udvalg opfylder naturligvis dem alle. Så du kan trygt gå på jagt efter dit nye køleskab i vores varierede udvalg.

1 til 10 ud af 12

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 12

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

Industrikøleskabe til det professionelle marked

På denne side kan du se vores udvalg af professionelle industrikøleskabe til dit storkøkken. Af mærker forhandler vi Frenox, Mastercool og Zanussi. Alle har vi valgt nøje efter deres kvalitet og driftsøkonomi.

Vores bedste mærke indenfor køling er Zanussi professionel som har en stort driftssikkerhed, god driftsøkonomi mht. el forbrug og som generelt er Italiensk topkvalitet.

Af vores lidt billigere mærker har vi professionelle køle og fryse skabe fra Frenox og Mastercool. Begge er produceret i Europa, og sikrer dig en høj kvalitet, med øje på energi besparelse.

Vi har igennem mange år forhandlet alle mærker, og det generelle træk ved produkterne er driftsikkerhed og et flot design.

Når du har vurderet hvad du mangler i dit køkken, så kan vore sælgere hjælpe dig med at finde lige det skab, der bedst dækker det behov du har.