• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Koldjomfru

Her kan du se vores udvalg af koldjomfru kølediske vi sælger enten Silverstar / Frenox, MasterCool eller Zanussi. Fordelen ved disse koldjomfruer er at modellen har indbygget køleopsats, dvs. der er kun en motor til at køle 2 enheder, derved sparer du penge på elregningen.

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

En koldjomfru er en gammel betegnelse for den kvinde, som stod for tilberedning af de kolde anretninger på for eksempel et hotel eller i en restaurant. I dag bruges betegnelsen om en køledisk med ekstra køleopsats, hvor det er let at komme til diverse råvarer til blandt andet smørrebrødsanretninger. En arbejdsplads hvor man kan komme til sine råvarer let og uden besvær, samt sørge for tilberedning og opbevaring i et hygiejnisk miljø.

Vores varianter er selvfølgelig produceret i rustfri stål, helstøbte og med afrundede kanter for at lette den daglige rengøring.

Et sandwichbord eller en koldjomfru giver arbejdsplads og opbevaring, og kan bruges i det moderne storkøkken eller den lille sandwichbar da de fås i forskellige størrelser. Uanset hvilken variant du vælger, så får du en arbejdsstation der er praktisk og har et design som vil passe i de fleste indretninger.