Close [x]
 • Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Kølebord

Et kølebord har en væsentlig plads i mange køkkener eller restauranter.

Om det er opbevaring af råvarer eller færdigprodukter, så skal disken være praktisk og let at komme til og let at rengøre.

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at forhandle billige køleborde fra italienske GastroCool, som er kendt for kvalitet og flot design.  Designet i rustfri stål gør at disken er let at rengøre hver dag, og samtidig har den et flot ydre som vil pynte i enhver restaurant eller beværtning.

Vi har også tyrkiske Frenox som er god kvalitet til billige penge, med Frenox kølebolde får man en skuffer over motoren hvor man også kan opbevare det man ønsker ned kølet. Som vores bedste og premium brand har vi Italienske ILSA, som er energi niveau A, som betyder en besparelse på 2-4.000 kroner om året i forhold til de billige producenter.

1 til 10 ud af 35

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 10 ud af 35

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kølebord

Hos Gastroudstyr.dk står vi 100% inde for kun at handle med kvalitetsudstyr. Vi vægter kvalitet, effektivitet og hygiejne som nogle af de vigtigste og mest grundlæggende elementer i alle vores produkter. Derfor har vi hos Gastroudstyr.dk valgt kun udelukkende at fokusere på kølediske/køleborde, som enten er kategoriseret “Godt”, “Bedre” eller “Bedst”, da vores produkter er nøje udvalgt ud fra at kunne tilbyde vores kunder den mest holdbare og effektive løsning. Det betyder, at du som kunde kun vil finde kvalitetsprodukter, som er de førende inden for isolation, energiforbrug og kompressor-styrke. Når du handler ved Gastroudstyr.dk, er du dermed sikret den bedste løsning på markedet i mange år frem. 

Vi har dog med vores store erfaring, faglighed og loyale kunder kunne forhandle disse kvalitetsprodukter ned i budgetvenlige priser, så alle professionelle produktionskøkkener, private og cateringfirmaer kan være med. Vi forhandler udelukkende professionelle produkter, som er konstrueret til brug i storkøkkener, produktionskøkken, kantiner, restauranter, cafeer eller hos konditorer.

Høj kvalitet giver arbejdsglæde

Vi mener at de to vigtigste faktorer i et professionel køkken er god hygiejgne og et godt arbejdsmiljø. Arbejdsglæde kan komme i mange former og på mange måder, men vi tror på at de rette arbejdsvilkår, i form af gode råvarer og det helt rette udstyr er et godt udgangspunkt. Et kølebord har tit en stor rolle i den daglige drift, da den både er en del af indretningen, og det redskab, hvor størstedelen af medarbejdernes tid bliver brugt på. Derfor har kølebordet en central og væsentlig rolle i det professionelle køkken.

Bedste hygiejne

Alle køleborde hos Gastroudstyr.dk er fremstillet i rustfrit stål både indvendigt og udvendigt. Dette er også gældende på skuffeindsats samt trådhylder. Materialerne er udelukkende produceret i rustfrit stål for, at kølebordet skal være slidstærkt, og skal kunne holde i mange år frem. Det er dog også en stor fordel i forhold til let, smart og effektiv rengøring af dit køkken. Alle flader er udviklet, så de er helt glatte og med runde hjørner, så hygiejnen er i top og let kan opretholdes. 

Lækkert design

Hele vores sortiment har været med fokus på at udvælge de bedste designs, som passer ind i det innovative og moderne professionelle køkken i dag. Sortimentet er stilrent, og der er kræset for at skabe den bedste professionelle indretning, som giver den bedste oplevelse af dit nye kvalitetsudstyr. Vi har gennem 3 år arbejdet tæt med producenten Frenox, som vores kunder også har været glade for i mange år. Her er alle døre selvlukkende og med magnetiske dørlister, som er lette at skifte ud, så den holder den flotte skinnende farve. Displayfronten på disse køleborde er vandafvisende.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at føre kølediske/køleborde fra GastroCool og Frenox, som er velkendte for deres høje standarder og kvalitet. Vi sælger og vedligeholder både køleborde og kølediske. Vi kan levere kølediske til nedkøling til henholdsvis 0-10°C.

Kølebordene kan fås i mange størrelser, hvor de både kan fås med forskellige længder og med forskellige antal køleenheder, så du kan strikke det sammen efter dine ønsker og behov. Kontakt os gerne, hvis du har andre specifikke ønsker til dit produktionskøkken.


Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre køleborde end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.