• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Kølebord

Et kølebord har en væsentlig plads i mange køkkener eller restauranter.

Om det er opbevaring af råvarer eller færdigprodukter, så skal disken være praktisk og let at komme til og let at rengøre.

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at forhandle billige køleborde fra italienske GastroCool, som er kendt for kvalitet og flot design.  Designet i rustfri stål gør at disken er let at rengøre hver dag, og samtidig har den et flot ydre som vil pynte i enhver restaurant eller beværtning.

Vi har også tyrkiske Frenox som er god kvalitet til billige penge, med Frenox kølebolde får man en skuffer over motoren hvor man også kan opbevare det man ønsker ned kølet. Som vores bedste og premium brand har vi Italienske ILSA, som er energi niveau A, som betyder en besparelse på 2-4.000 kroner om året i forhold til de billige producenter.

1 til 10 ud af 35

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 10 ud af 35

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kølediske og køleborde er uundværlige for en hver professionel

Med et kølebord har du både køling og arbejdsplads indenfor rækkevidde. GastroCools produkter kan sammensættes helt som du vil og har brug for. Så uanset om du har brug for et lille kølebord eller et stort, så er det muligt at finde den rette sammensætning til lige netop dit køkken.

Du kan sammensætte med skuffer og skabe som du ønsker, samt tilkøbe bagplader for at skåne dine vægge hvis det er nødvendigt.

Husk inden dit valg af kølebord, at finde ud af dit behov, så kan vore sælgere hjælpe dig resten af vejen til at finde det rette til dit køkken.

1. størrelse

2. mængden af skuffer og skabe

3. bagplade eller ej

4. rumtemperatur som disken skal arbejde i

Alle vore kølediske er isoleret med 40mm ”CFC FREE” isolation, og har selvlukkende døre med magnetlister der let kan skiftes ved behov.

Vi har som nævnt også køleborde af mærket Frenox, som vi har forhandlet siden 2013, og altid har leveret en stabil og god kvalitet som er meget populære hos vores kunder. Denne disk kan klare rum temperaturer og til 43 grader, og har et specielt vandafvisende display i fronten.